Tanácsadók  ›   Kiemelt tanácsadók

Kiemelt tanácsadók

Bedő Nóra
Integrál tanácsadóként 2011 óta dolgozom. Ma már nem csak egyéni klienseket kísérek és csoportokat vezetek, hanem tanítok is. Integrál tanácsadókat, coachokat és pszichológusokat képzek tovább abban, hogy transzgenerációs örökségünket hogyan lehet beintegrálni az egyéni tanácsadásba.
Tovább »

Bobák Szilvia
Integrál tanácsadóként 2009 óta kísérek embereket egyéni és csoportos folyamatokban. Hiszem, hogy mindenki számára elérhető a jóllét, bármit jelentsen is az egyéni szinten. Ha ideje van a továbblépésednek a jelenlegi helyzetedből, nézzük meg együtt, hogy merre megy tovább az utad!
Tovább »

Gál Anita
Úgy érzem megtaláltam az elhívásom, a hivatásom. Szeretek integrál önismereti tanácsadóként, mentálhigiéniés segítőként egyénileg és pszichodrámavezetőként csoporttal dolgozni, mert ez lehetővé teszi számomra, hogy mély és jelentőségteli kapcsolatba léphessek különféle emberekkel, és lehetőségem van arra, hogy támogassam őket saját, egyedi, önmaguk felé vezető útjukon.
Tovább »

Madarász Melinda
Hiszem, hogy minden embernek megvan a segítője és azoknak módszereknek a kombinációja, amelyek segítik az egyént önmaga megismerésében, a fejlődésben és a számára jó lét elérésében.
Tovább »

Oláh Rita
Integrál tanácsadó, mentálhigiénés segítő szakember, pszichodráma vezető vagyok. Önismereti utam és tanulmányaim révén hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó kapcsolatban, segítői kapcsolatban lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”.
Tovább »

Szántai Zsombor
Az Integrál Akadémián 2018-ban végeztem, szakdolgozatomat kiváló eredménnyel védtem meg. Eddigi tudásom egy nagyobb egésszé állt össze bennem, és emellett hasznos technikákkal egészült ki, amiket mai napig használok egyéni klienseimnél, csoportvezetőként és a magánéletben is. Ezt a hasznos tudást és szemléletet, mint ajándékot adom tovább azoknak, akik hozzám fordulnak kihívásaikkal, problémát vagy nehézséget okozó élethelyzeteikkel.
Tovább »

Integrál tanácsadók teljes lista

x