Tanácsadók  ›   Kiemelt tanácsadók

Kiemelt tanácsadók - Gál Anita

Gál Anita

24 év banki, 17 éves vezetői  tapasztalatom mellett 6 éve foglalkozom integrál pszichológiával. Korábbi  pszichológiai és spirituális érdeklődésem tudássá vált és mélyebb önismerettel egészült ki, ami a céljaimat is módosította.

Úgy érzem megtaláltam az elhívásom, a hivatásom. Szeretek integrál önismereti tanácsadóként, mentálhigiénés segítőként egyénileg és pszichodrámavezetőként csoporttal dolgozni, mert ez lehetővé teszi számomra, hogy mély és jelentőségteli kapcsolatba léphessek különféle emberekkel, és lehetőségem van arra, hogy támogassam őket saját, egyedi, önmaguk felé vezető útjukon.

Az integrál akadémia mellett Daubner Bélától egyéni és csoportmódszereket, Pecsenka Nóritól bodywork csoportvezetést, Gánti Bencétől flowcsoportvezetést tanultam. Közben terápiás kommunikációs trénerré képződtem Bencénél, és watson egyéni és teamcoachingot tanultam Szabó Gabinál. Idén sikeres vizsgát követően pszichodrámavezető lettem és KRE mentálhigiéniés segítői szakán mélyítettem a humanisztikus pszichológiai ismeretem és tapasztalom, gyakorlom a Rogers-i nondirektív módszert. Mint ebből is látszik tudásom folyamatos bővítése kiemelten fontos számomra.

Egyéni segítőként, csoportvezetőként végzett munkám során nyílt, őszinte légkör megteremtésével, hiteles jelenléttel és a használt eszközökkel támogatlak, hogy önmagadra, a kapcsolódásaidra tudatos legyél, hogy rátalálj a saját értékeidre, erőforrásaidra, válaszaidra, megoldásaidra és egy kiegyensúlyozottabb életre.

Integrálos barátokkal hoztuk létre az Integrálom facebook oldalt, hétköznapi pszichológiai témájú ismereteket folyamatosan találhatsz itt és eseményeinket is itt tesszük közzé. Integrálom facebook oldala.
Közvetlenül az anita.gal.pd@gmail.com emailcímemen érhetsz el.

x