Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Kun Szilvia

2010-ben végeztem az Integrál Akadémián, amit azóta is életem egyik sorsfordító eseményeként tartok számon. Az INTA-n töltött 3 év további tanulásra inspirált és így szép kis gyűjteményt halmoztam fel a különböző módszerekből: pszichodráma, bodywork, Integral Core Dynamics, Grow trénerképzés, KIP, művészetterápia stb.

2009 óta vezetek önismereti csoportokat. Kezdetben kommunikációs tréningeket, kognitív és pszichodráma csoportokat tartottam, manapság legfőképp testorientált módszerekkel dolgozom. Azt látom, hogy a testen keresztül érhetünk el olyan tudatalatti rétegekhez, melyek felszínre hozása, átdolgozása valódi változást hoz. Különösen kedves számomra az újjászületés folyamatok kísérése, ahol életünk gyökérmintázatát írhatjuk át. 2013 óta vezetek születés csoportokat, melyen kis létszámban dolgozok a születésünk újraélésén és átírásán. Eddig kb. 400 születés folyamatot vezettem és a mai napig megrendülök minden egyes újjászületés kísérésnél, ahogy együtt megéljük ennek a pillanatnak a szentségét, fájdalmát, erejét, végső soron az életre való igent mondást.

A csoportjaimon mély és transzformáló élményekre számíthatsz – lelked eldugott rétegeibe utazunk, olyan érzéseket tapasztalsz, amikről talán nem is tudtad, hogy benned vannak. Biztonságos és elfogadó teret teremtek, amiben helye van a fájdalomnak és sírásnak, a dühnek és üvöltésnek, a felszabadító extázisnak, vagy akár az őrületnek. Hangsúlyt kap az életed során elszenvedett sérülések és hiányok feltárása és azok erőforrássá alakítása, hogy lehessen más!

 

Csoportjaimat az utakmagadhoz.hu oldalon találod meg.