Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Kozma Dániel

Végzettsége szerint közgazdász-újságíró-antropológus.

Hosszabb időt töltött Indiában, ahol önismereti-meditációs útja megkezdődött a közvetlenül megtapasztalt indiai hagyományok és tanítók hatására. Intenzíven foglalkozik keleti nyelvekkel és
kultúrákkal (arab, hindi, perzsa nyelvekkel).

Antropológusként a Magyarországon feltételezhetően bizonyos formában fennmaradt samanizmust kutatta a Rábaközben, foglalkoztatja a vallástörténet és a vallásantropológia, valamint a szimbólumrendszerek és a közösségek működése.

A Magyarországi Bahá’í Közösség tagja volt majd egy évtizedig, amely egy papság nélküli monoteista vallási közösség, és amely minden vallást egyaránt isteni eredetűnek és egyenrangúnak tekint. Ebből adódóan többek között a zsidó-keresztény és az muszlim vallás prófétáit, megalapítóit és szent iratait egyaránt tiszteli, valamint elismeri és elfogadja a misztikus utat a spirituális fejlődésben.

Dániel mentális mesterek tanítványa, közvetlen személyes átadásban gyógyítást, önismeretet, intuitív érzékelést, meditációs és koncentrációs energiakezelési technikákat gyakorol több éve Magyarországon.

Egy vallásoktól független és hierarchia mentes, független meditációs gyakorlókörben tevékenykedik meditálóként és vezetett csoportos meditációk irányítójaként.

Több éves transzlégzéses és zen kontemplációs, illetve egyéni meditációs praxis során módosult tudatállapotok egész sorát tapasztalta meg. Inspirációs tapasztalatairól és a magasabb tudatállapotok révén megszerezhető tudásról jelenleg könyvet ír.

Hivatását tekintve nemzetközi innovációs projektek gazdasági hasznosítását szervezi és koordinálja, cégek közötti közvetítéssel és üzletfejlesztési tanácsadással foglalkozik. E tevékenység során a kreativitás működtetését, az üzleti etika alkalmazását, a különböző kultúrák tiszteletét és az intuitív-inspirált döntéshozatalt gyakorolja, amelyet a spirituális út megvalósítási módozatának tart.

Az Integrál Akadémia volt hallgatója.