Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Louise Bloemen

Louise Bloemen közel két éve mutatkozott be a Magyar Transzperszonális Egyesület Nyári Egyetemén "A belső pár" című csoportmunkával. Tavaly februárban és szeptemberben Budapesten, Pécsett és Szegeden vezetett sikeres önismereti csoportokat és számos egyéni terápiás ülést.
Különösen említésre méltó Louise kiváló gyógyító és előadói képessége, mély és széleskörű tapasztalata, a használt módszerek (Hellinger-féle családkonstelláció, Gestalt, légzés stb.) nyitott, spontán, kreatív és hatékony alkalmazása.

Louise 1943-ban született Hollandiában, 30 éve dolgozik, mint Gestalt terapeuta, relációs tréner és asztrológus. Saját belső fejlődését, az archetípusok, az előző életek és a sejtmemória iránti érdeklődését követve munkája egyre inkább holisztikus, transzperszonális szemléletűvé vált, abban az értelemben, hogy a kliens személyes adottságai és pszichés állapota mellett teljes energetikai és kapcsolati lényét, életének alapvető lényegét is figyelembe veszi.

Louise egy mélyebb tudatosságra ébredés lehetőségét kínálja fel, és annak a képességnek a kifejlesztését, hogy a szenvedés és az áldozatiság érzését megértéssé, együttérzéssé és valódi egyetemes szeretetté tudjuk átváltoztatni, s ezzel a planetáris harmónia növeléséhez is hozzájáruljunk.