Aktuális

Aktuális

Pszichofotel sorozat az Everness Fesztiválon


Pszichofotel az Everness Fesztiválon,

az Integrál Akadémia sátorban

 

Gyere június 23-24-25-én az Integrál Akadémia sátrába és hallgasd meg Palya Bea, Laár Andárs és Brigitte Wingelmayr beszámolóját saját életútjukról!

 

 


 

A Pszichofotel sorozat meghívott vendégei

 

Pszichofotel sorozatunk keretében Gánti Bence, integrál szemléletű pszichológus, az Integrál Akadémia vezetője Palya Bea, énekesnőt, Laár András, humoristát és Brigitte Wingelmayr, spirituális tanítót invitálja meg egy önfeltáró beszélgetésre az integrál terápiás fotelbe.

 

Palya Bea: Milyen egy énekes coach élete?

Időpont: 2022. június 23. csütörtök, 13:00-14:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Palya Bea a magyar zenei színtér egyik meghatározó alakja, elismert dalszerző, énekes, előadó és tréner. Zenei anyanyelve a magyar népzene, de művészetére nagy hatással voltak a cigány, a bolgár, a szefárd, az indiai és az afrikai zene mellett olyan kortárs dalírói egyéniségek munkássága is, mint Leonard Cohen, Joni Mitchell vagy épp Aretha Franklin.
Személyes világzene, amit Bea csinál: a különböző, ősi népek zenéi inspirálják, mégis, leginkább saját szerzeményeit énekli, önmagát dalokbagyúrva halad egy belső úton. Folyamatosan játszik hagyománnyal és modern témákkal újat építve ezáltal a tradíció talaján.
Bea mindannyiunkról énekel, miközben önmagának teszi föl a legfontosabb kérdéseket. Női dalszerzőként emberi témákról ír dalokat, melyek mindannyiunkat érintenek; nőket, férfiakat, embereket. Éppen ezért a dalok témái, a megfogalmazott élethelyzetek és érzések ismerősen csenghetnek bárki számára. Szövegei szókimondóak, sokszor fájóan őszinték, ugyanakkor felemelőek, táncra perdítenek és a humort sem nélkülözik.
A koncerteken Bea hamar bűvkörébe vonja közönségét gyönyörű hangjával és kivételes energikusságával. Melegséggel teli személyiségével és közvetlenségével pedig egyre nagyobb közösséget énekel egybe.
Forrás: https://www.facebook.com/PalyaBea/about_details

 

Laár András: Találkozás egy különleges elmével

Időpont: 2022. június 24. péntek, 15:00-16:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Laár András a KFT együttes és a L’art pour l’art Társulat alapítója, az ország Besenyő Pista bácsija. 1990-ben buddhista pappá avatták, miután elvégezte a Kőrösi Csoma Sándor Buddhológiai Intézet buddhista-papképző szemináriumát. 1991-ben 108 alapítótársával együtt megalapította a Tan Kapuja Buddhista Egyházat és ezzel párhuzamosan a Tan Kapuja Buddhista Főiskolát.
2002-ben egy csodálatos gyógyulásban volt része, ugyanis egyik pillanatról a másikra eltűntek a porckorongsérv okozta fájdalmai, és újra teljesen egészséges lett, annak köszönhetően, hogy egy jógacsoport gyógyító erejű mantrákat énekelt érte. Ennek hatására megalapította a Tündér Tantra Kört, melynek keretein belül András vezetésével minden héten 30-40 ember együtt énekel embertársaink és Földünk gyógyulásáért.
2004-ben megjelent első könyve, a Laár pour l’art, mely abszurd verseket, monológokat tartalmaz András saját illusztrációval, a fejezetek végén elgondolkodtató írásokkal.
2006-ban művészi tevékenységének díjazásaként a KFT együttes 25 éves fennállása alkalmából, a zenekar többi tagjával együtt megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét.
Laár András jelenleg is aktív humorista, énekes, zeneszerző, dalszövegíró, író, költő, spirituális gondolkodó.
Forrás: https://laarandras.hu/biografia/

 

Brigitte Wingelmayr: Egy spirituális tanító legmélyebb megélései

Időpont: 2022. június 25. szombat, 12:00-13:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Brigitte Wingelmayr évekig az autentikus szúfi rendben gyakorolta a szúfi tant. 1976-ban rákot diagnosztizáltak nála, melynek hatására szellemi ébredésen esett át és újra gondolta az egész életét. Egy török szúfi mester, Dr. Oruc Güvenc tanítványa lett, az ezt követő húsz évben pedig ennek az ösvénynek a beavatottjaként élt. Ez idő alatt közép-ázsiai szúfi zeneterápiát, dervistáncot és sámántáncokat tanult, továbbá gyakorolta a szúfizmus filozófiáját, szellemi és lelki gyakorlatait.
A szúfi ösvényen megtisztult transzperszonális mélységű szívtér, valamint a sámáni intuitív érzékelés teszik Brigittét kiemelkedővé a hazánkba látogató gyógyítók és tanítók sorában.
Brigitte megtartó, értő figyelme, szeretetteljes jelenléte és különféle intuitív gyakorlatai visszavezetnek minket a középpontunkhoz, az alapokhoz, a saját szent templomunkhoz. Amikor nehéz időszakon megyünk keresztül, a Brigitte által vezetett gyakorlatok sokat segíthetnek a gyógyulás beindításában. Személyesen kapcsolódik hozzánk, és egy intenzív lelki-alkímiai folyamaton visz keresztül mindenkit, aki elfogadja a hívását. Ezt a döntést mindvégig ránk bízza, miközben meghívása folyamatosan ott lebeg a térben.
Brigitte Winglmay az Integrál Akadémia külföldi tanára, aki évről-évre a szúfizmus elméleti és gyakorlati misztériumába vezeti be elsős hallgatóinkat.

 

A Pszichofotelen túl még számos programmal várunk az Integrál Akadémia sátrában.

Nézd meg ITT A HETI PROGRAMUNKAT!

 

A fesztivál belépődet IDE KATTINTVA veheted meg