Aktuális

Aktuális

Pszichofotel sorozat az Everness Fesztiválon


Pszichofotel az Everness Fesztiválon,

az Integrál Akadémia sátorban

 

 

Gyere augusztus 26-27-28-án az Integrál Akadémia sátrába és hallgasd meg Szabó Péter, Kassai Lajos és Fenyő Iván beszámolóját saját életútjáról!

 


 

A Pszichofotel sorozat meghívott vendégei

 

Szabó Péter

Időpont: 2021. augusztus 26. csütörtök, 13:00-14:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Szabó Péter motivációs előadó, tréner, többszörös bestseller író. Nehéz gyermekkor, egy frontális ütközés és napi 14-16 óra munka után döntött úgy, hogy másképp szeretné élni az életét. Rátalált Brian Tracy könyveire és hanganyagaira, amelyek segítették megtalálni élete hivatását. Bár első, motivációs trénerként adott előadásán mindössze 12 fő vett részt, ő tovább folytatta. 2012-ben megalapította saját cégét, és ekkor indult el karrierje is. A 2012-ben megjelent, „Állj félre a saját utadból” c. könyvéből már több, mint 50.000 példányt adtak el. Brian Tracy személyes barátja, mentora és szerzőtársa lett további könyvek megírásához. A világ számos pontján, emberek ezreinek tartott már motivációs előadást.  Kilenc könyve jelent meg eddig, 2016-ban rendezte meg először Európa legnagyobb motivációs showját „Áttörés” címmel, amelyre már több, mint 10.000 ember látogatott el. (Forrás: influenszertoplista.hu)

 

Kassai Lajos

Időpont: 2021. augusztus 27. péntek, 15:00-16:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Kassai Lajos íjkészítő mester, a modernkori lovasíjászat megteremtője.  A nyolcvanas évek közepétől íjkészítőként tevékenykedett. A terepíjász szakágban eredményes versenyző volt saját készítésű íjaival. 1994 és 2019 között minden versenyt megnyert, öt Guinness világrekordot állított fel. Ő az egyetlen ember a világon, aki képes váltott lovakon, megállás nélkül, 24 órán keresztül „lovasíjászni.” A világon elsőként, modern anyagok és technológiák felhasználásával rekonstruálta a honfoglaláskori magyar íjat, majd elkezdte sorozatgyártását. Alapmottója: „Nem az ősöket kell követni, hanem azt, amit az ősök követtek.” A nyolcvanas évek végén kidolgozta a lovasíjászat versenyszabály-rendszerét, és a kilencvenes évek elejétől elkezdte terjeszteni az új sportágat Magyarországon, majd Európában, az USA-ban és Kanadában. Jelenleg a világ 16 országában tanít. 2001-ben megjelent Lovasíjászat című könyve, amelynek kiadták az angol, német és orosz fordítását is. Jelenleg a Lovasíjászat című könyv a hatodik kiadását éri meg Magyarországon. A lovasíjászat létrehozásáért és a világban való terjesztéséért 2003. augusztus 20-án Mádl Ferenc köztársasági elnöktől a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét vehette át. (Forrás: lovasijaszat.hu)

 

Fenyő Iván

Időpont: 2021. augusztus 28. szombat, 15:00-16:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Iván filmszínészként számos magyar sikerfilm és színházi darab szereplője. Egy 2007-ben elszenvedett baleset változtatta meg életéről alkotott gondolatait. Bejárta a világot Japántól Mexikóig, Brazíliától Toszkánán, Nepálon át Kazahsztánig és Thaiföldig. Thaiföldön vipassanat tanult, Japánban zen meditációt, tanulmányozta és gyakorolta a buddhizmust. Emellett asztrológiával is foglalkozik, egyebek mellett megismerte a gyógynövényeket, 2008 óta napi szinten jógázik, meditál, mantrázik a mai napig. Így vall életéről: „Átmentem érdekes, az elme számára megmagyarázhatatlan tapasztalásokon, részt vettem sok elvonuláson, böjtöltem, rengeteg spirituális élményben volt részem, igyekszem tudatosan élni, végezni feladataim, és a jelenben lenni.” (Forrás: tudatossagivannal.hu)

 

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

 

A fesztivál belépődet IDE KATTINTVA veheted meg