Aktuális

Aktuális

Online Nyílt nap az Integrál Akadémián - 2020. június 12.


Valósítsd meg a benned rejlő magasabb képességeket!

Online Nyílt nap az Integrál Akadémián!
2020. június 12.

 

 

Az új kormányrendelet értelmében - mely augusztus 15-ig tiltja a csoportos rendezvényeket - Nyílt napunkat ismét online tartjuk meg. 

REGISZTRÁLJ és kerülj be a belső körbe, ahol exkluzív meglepetésekkel várunk, valamint élőben teheted fel kérdéseidet Gánti Bencének, az Akadémia vezetőjének!

Regisztráció nélkül Facebook oldalunkon keresztül élőben követheted végig az eseményeket, erre a linkre kattintva a megfelelő időben: https://www.facebook.com/integralakademia/

 

 

A regisztráció lezárult, kövesd az eseményt élőben Facebook oldalunkon keresztül!

 

 

AZ ONLINE NYÍLT NAP PROGRAMJA

Időpont: 2020. június 12. 17:00-20:00

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Kérdések és válaszok
  • Az Integrál Pszichológia képzés bemutatása
  • Játéksorsolás (lásd lejjebb)
  • Kérdések és válaszok

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)


Szeptemberben indul a következő évfolyamunk az Integrál Pszichológia képzésen.
Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy Te is részese legyél, akkor csatlakozz hozzánk!

 

 

Az ingyenes nyílt nap keretében megismerheted az integrál világképet, és a nemzetközi szinten is egyedülálló Integrál Pszichológia képzés menetét és módszertanát. Találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

 

JÁTSZ VELÜNK ÉS NYERJ AKÁR 92.500 FT TANDÍJKEDVEZMÉNYT!

 

Játékszabály:

Az alábbi ábrában elrejtettünk 8 szót (vízszintesen, függőlegesen és átlósan is), ami az integrál szemlélethez kapcsolódik.
Az elrejtett szavak összetett szavak, ragozással. Találd meg a legteljesebb szóösszetételt! Keresd meg a 8 szót, és küldd el nekünk!


Válaszküldési határidő és cím: 2020. június 10. szerda, 12 óra
Fehér Csilla, feher.csilla@integralakademia.hu

 

NYEREMÉNYEK:

FŐDÍJ - I. kategória: 50%-os* tandíjkedvezmény 92.500,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a lenti 10 %-os kedvezményt.)

II. kategória: 25%-os* tandíjkedvezmény 46.250,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a lenti 10 %-os kedvezményt.)

III. kategória: 100 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 18.000,- Ft értékben.

IV. kategória: 50 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 9.000,- Ft értékben.

A nyereményekre, illetve az abban adott kedvezményre vonatkoznak a Nyílt Nap akciójának feltételei, azaz hogy 2020. augusztus 31-ig beiratkozol és befizeted a tandíjat.

 

Sorsolás: 2020. június 12-én, az Integrál Akadémia Nyílt Napján

 

További információ:
Tanulmányi kérdésekben: Szűcs Andrea, info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Fehér Csilla, feher.csilla@integralakademia.hu, +36-20-579-96-05

 

FIGYELEM! MOST ÉRI MEG BEIRATKOZNI: 2020. JÚNIUS 30-IG 10 % KEDVEZMÉNYT ADUNK A TANDÍJBÓL!

 


Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha június 30-ig befizeted a tandíjat, akkor 10 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
- Leadod a jelentkezési lapot június 19-ig.
- Részt veszel a felvételi beszélgetésen június 30-ig, a meghirdetett időpontokban.
- Befizeted a kedvezményes tandíjat június 30-ig.

A kedvezmény felhasználásának nem feltétele a nyílt napon való részvétel. A jelentkezésedet azt megelőzően is leadhatod, részt vehetsz a felvételi beszélgetésen és ezekkel együtt is eljöhetsz a Nyílt Napra!

  

Add le a jelentkezésed egyszerűen és gyorsan, IDE KATTINTVA!

 

 

„Mi lenne, ha lenne egy átfogó térképünk önmagunkról és erről a szép új világról,
amelyben találjuk magunkat?”

Ken Wilber

 

Kezdenek elcsendesedni benned a gondolatok és vágysz a lélektől lélekig való igaz kapcsolódásokra? Más szemmel nézed a világot és olyan társakat keresel, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak? Szeretnéd, ha végre válaszokat kapnál az önmagaddal és a világgal kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre?

Mi azon dolgozunk, hogy a hozzád hasonló, a racionálitásból éppen az érző szívbe lépő keresőknek segítsünk megtalálni a saját útjukat, ahol kibontakozhatnak és megvalósíthatják önmagukat.

Az önfejlesztő módszerek átláthatatlan, kaotikus özöne kínálja magát nekünk folyamatosan. Bármely nyüzsgő hétköznapon elmehetünk jógázni vagy meditálni, kérhetünk shiatzu masszázst vagy reiki kezelést, önsegítő és önfejlesztő csoportokban próbálhatjuk meg elérni az áhított belső békét és harmóniát. Minden egyes módszernek meg van a maga helye és ideje az ember életében, ezért ha nem ennek megfelelően alkalmazzuk őket, még jobban elmélyíthetik a bennünk levő zűrzavart.

 

 

Az integrál személet rendet teremt ebben a – jellemzően pszicho-spirituális – káoszban. Amikor a tudatosság hulláma eléri a szívünket és elkezdenek nyílni bennünk az érzelmek, hajlamosak vagyunk sutba vágni az addigra már agyonhasznált racionalitást és egy időre csak a módosult tudatállapotoknak, sajátélményeknek és spirituális megtapasztalásoknak szavazunk létjogosultságot. Az integrál oly módon teremt ekkor rendet benned, hogy az elméleti tudást és a saját élményként átélt belső lelki élményt összehangolja. A racionális bal agyféltekéd és a spirituális, érző jobb agyféltekéd ekkor szinkronba kerül egymással. Az objektív tudomány és a szubjektív sajátélmény integrálódik, majd mindkettő elfoglalja benned központi helyét.

Ettől kezdve racionális és érző részed nem egymással szemben álló idegenek többé, hanem együttműködő jó barátok, akik nem elnyomják, hanem támogatják egymás szabad kibontakozását. Ekkor érkezel meg az igazi önmegvalósítás küszöbéhez és eddig tud elkísérni téged az Integrál Akadémia. Benned úgy, mint bárki másban ott a potenciál, hogy a létezés magasabb síkjaira emelkedhess és megvalósíthasd az emberben rejlő magasabb képességeket. Tudj meg erről többet végzett és jelenlegi hallgatóinktól, valamint Gánti Bencétől, az iskola alapítójától márciusi nyílt napunkon!

A spirituális bölcseletek legjavát és a modern tudományos lélektan kincseit az integrál pszichológia ötvözi. Ez a képzés megsegíti ezt az átalakulást és kiképez az új tudatosság látására, értésére és másokban való támogatására.

 

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, légy tudatában mi zajlik benned és más emberekben – akár mint útkereső, önfejlesztő, kibontakozó, ébredő személy, akár mint lelki szakember, segítő, terapeuta!

 

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

A hagyományos főiskolákhoz és egyetemekhez képest itt az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.