Aktuális

Aktuális

Ingyenes, interaktív nyílt nap 2019. június 7-én! - Ismerj meg bennünket!


Használd a benned rejlő lehetőségek teljes spektrumát!

Szeretnél egy olyan iskolába járni, ahol nem csak kíváncsiak a véleményedre, de visszajelzéseidet a képzés rendszerébe is folyamatosan beépítik?

Nálunk számít a véleményed és fontos, hogy tudjuk, milyen lelkiállapotban vagy. Az Integrál Akadémián azért indítjuk évről-évre egyre nagyobb számban az integrál pszichológia szakot, mert a képzés legfontosabb, mind a három évet meghatározó jellegzetessége az egymásra fordított folyamatos figyelem, ami korunk társadalmában egyre inkább hiánycikknek minősül.

 

 

Elfogadó társakkal az önismereti úton

Az integrál pszichológia egy élő képzés, ahol mind az elmélet, mind a gyakorlat elősegíti a személyiséged fejlődését és az életed teljességének megélését. Ehhez az egyik legfontosabb keret az a figyelem, amivel a rendszeres személyiségfejlesztő önismereti csoportnapokon ajándékozzuk meg egymást.

Itt nem érzed magad egyedül, mert olyan hozzád hasonló gondolkodású társak között vagy, akik meghallgatnak és megnyílnak feléd. Az integrál szemlélet elméleti és gyakorlati tudásának megértésével egyre inkább képesek vagytok elfogadni és támogatni egymást az önismereti úton, miközben szoros, akár élethosszig tartó kapcsolatokkal gazdagodtok.

 

Meglátod a világ egységét

Az integrál szemlélet egy új világot nyit meg előtted. Egy olyan világot, ahol nem kell tartanod a zárt ajtóktól többé. Térképet kínál lefelé, a félelmeid, fájdalmaid és fejlesztésre váró képességeid megdolgozásához, valamint felfelé, a spirituális valóságok és a meditáció évszázados hagyományainak megtapasztalásához.

Ken Wilber, az integrál szemlélet atyja, korunk egyik legnagyobb gondolkodója felismerte, hogy minden egyes kultúra a Földön fontos ismereteket hordoz az emberi lélek és szellem működéséről. Szakértői módon ötvözte a különböző korokban létrejött ismereteket úgy a nyugati tudományos, pszichoterápiás, személyiségfejlesztő és kommunikációs tanokról, mint a keleti hagyományok lélektanáról. A kettő, kelet és nyugat tudásának szintetizálásával pedig megalkotta világhírű integrál rendszerét.

Ez a személet választ ad arra, hogy honnan jövünk, hová tartunk és, mi végre vagyunk ezen a világon. Teljes spektrumú ember- és világképet nyújt, amelyben pszichológiai és spirituális lehetőségeinkre a fejlődés univerzális lépcsőfokaiként tekint.

 

 

Hogy használhatod a benned rejlő lehetőségek teljes spektrumát?

A folyamatos személyiségfejlesztő önismereti csoportnapok mellett a képzés második évétől megkezdődik az integrál szemléletű terápiás kommunikáció tréning. Ennek keretében olyan tanácsadói technikákat és módszereket sajátíthatsz el, amelyekkel szakértői módon leszel képes segíteni a hétköznapi ("normál”) emberek, valamint a spirituális úton járók problémáin és személyiségük fejlesztésén. A képzés nem jogosít fel a klinikai mentális zavarok pszichoterápiás kezelésére, melyekhez klinikai szakpszichológusi, vagy pszichoterápiás végzettség szükséges.

Az integrál elmélet, a személyiségfejlesztő önismereti csoportok és a tanácsadói munkára felkészítő terápiás kommunikációs technikák az integrált személyiséggé válás folyamatán kísérnek végig. A harmadik év végére önismeretében megdolgozott, a pszichológiai és spirituális képességeinek széles tárházát tudatosan használó, hiteles integrált személyiséggé és tanácsadóvá válhatsz.

Gyere el Nyílt Napunkra és tudj meg többet a képzés menetéről 
Gánti Bencétől, az iskola alapítójától!

 

 

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, légy tudatában mi zajlik benned és más emberekben – akár mint útkereső, önfejlesztő, kibontakozó, ébredő személy, akár mint lelki szakember, segítő, terapeuta!

Regisztrálok a nyílt napra
Vezetéknév
Keresztnév

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

Nálunk az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)

 


Szeptemberben indul a következő évfolyamunk
az Integrál Pszichológia Szakon.
Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy Te is részese legyél,
akkor csatlakozz hozzánk!

 

Az ingyenes nyílt nap keretében megismerheted az integrál világképet, és a nemzetközi szinten is egyedülálló Integrál Pszichológia képzés menetét és módszertanát. Találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

A Nyílt Nap programja

16.00-17.00 Regisztráció
17.00-19.10 NYÍLT NAP bemutató Gánti Bence és az Integrál Akadémia vezetőinek és hallgatóinak közreműködésével

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Közös élmény-ízelítő workshop gyakorlatok
  • Az Integrál Pszichológia képzés bemutatása
  • Kérdések
  • Játéksorsolás

19.10-19.30 Szünet
19.30-21.00 Sajátélményű önismereti terápiás munka bemutató Dr. Parádi Józseffel

 

Időpont: 2019. június 7., péntek, 16.00-21.00 (16.00-17.00 regisztráció)
Helyszín: MOHA Rendezvényház, MOHA-300 terem (Budapest XIV., Gizella út 42-44.)

Regisztrálok a nyílt napra
Vezetéknév
Keresztnév

FIGYELEM! AZ INGYENES NYÍLT NAP KERETÉBEN 10 % KEDVEZMÉNYT ADUNK A TANDÍJBÓL 2019. JÚNIUS 30-IG!


Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha június 30-ig befizeted a tandíjat, akkor 10 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
- Leadod a jelentkezési lapot június 15-ig.
- Részt veszel a felvételi beszélgetésen június 16-30. között, a meghirdetett időpontokban.
- Befizeted a kedvezményes tandíjat június 30-ig.

 


TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET NYERHETSZ,
HA RÉSZT VESZEL A JÁTÉKUNKBAN!

Játssz velünk, és nyerj akár 71.200 Ft tandíjkedvezményt!

 

Játékszabály:

A játékban úgy veszel részt, ha részt veszel a nyílt napon!

A kedvezményt a nyílt nap résztvevői között sorsoljuk ki!

 

NYEREMÉNYEK:

FŐDÍJ - I. kategória: 40%-os* tandíjkedvezmény 71.200,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 10 %-os kedvezményt.)

II. kategória: 20%-os* tandíjkedvezmény 35.600,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 10 %-os kedvezményt.)

III. kategória: 100 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 18.000,- Ft értékben.

IV. kategória: 50 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 9.000,- Ft értékben.

* A nyereményekre, illetve az abban adott kedvezményre vonatkoznak a Nyílt Nap akciójának feltételei, azaz hogy 2019. június 30-ig beiratkozol és befizeted a tandíjat.

 

Sorsolás: 2019. június 7., az Integrál Akadémia Nyílt Napján, bizottság előtt.

 

További információ:
Tanulmányi kérdésekben: Szűcs Andrea
info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Varga Eszter
varga.eszter@integralakademia.hu, +36-30-225-8055