Aktuális

Aktuális

Minden kérdésedre megvan a válasz! - Ingyenes, interaktív nyílt nap 2019. április 5-én


Kapcsolódj be az integrál jelenlétbe!

Ingyenes, interaktív nyílt nap az Integrál Akadémián!
2019. április 5.

Regisztrálok a programra
Vezetéknév
Keresztnév

 

A jelen globális változásai, a politikai és társadalmi rendszerek átalakulása, az ökoszisztéma megőrzésére tett erőfeszítések egy új tudatosság kialakulása felé terelik az emberiséget. Egyéni szinten ez feltörekvő vágyként jelenik meg a lelkünkben, mely azt súgja: változzunk.

A fejlődés következő állomása: a jelenlét és kapcsolódás házassága

A változásban a fejlődés lehetőségét keressük, mely a személyiség és az élet teljességének megélését ígéri. Erre irányuló kísérleteket jellemzően a keleti spirituális hagyományok gyakorlatrendszereit elsajátító nyugati törekvésekben érhetünk tetten. Vajon elegendőek-e ezek a módszerek a mai modern ember számára? Megoldható-e minden probléma és megvalósítható-e a személyiségfejlődés pusztán csendes ülések, jógázás és elvonulások által?

A nyugati pszichológia önismereti-csoportozó világa olyan minőséget hozott létre, amely keleten csak elvétve található meg: a spirituális társas viselkedési sémákat és vallási kereteket meghaladó, a spontán jelenből születő hiteles emberi kapcsolódást.

Ha a kelet a jelenlét, akkor a nyugat a kapcsolat. A kettő szintézise az integrál élmény lényege: a jelenléttel teli kapcsolódás és a kapcsolatokban levő mély jelenlét.

A spirituális bölcseletek legjavát és a modern tudományos lélektan kincseit az integrál pszichológia ötvözi.

 

Integrál jelenlét a kapcsolatokban

 

 

Nagy és szép vállalás mások lelki egészségének támogatásával foglalkozni. Ha ezt az irányt választjuk hivatásunknak, az elméleten túl megfelelő hangsúlyt kell fektetnünk gyakorlati kiképzésünkre is. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen módon állunk szóba a segítségért hozzánk forduló, érzékeny lelkiállapotban levő emberekkel.

A tanácsadói munkában elsődleges célunk, hogy mi magunk is egy olyan együttérző, intuitíven érzékeny, meditatív állapotba kerüljünk, ahonnan képesek vagyunk teret adni, facilitálni, a flow elv alapján pedig együtt áramolni azzal a belső folyamattal és tartalommal, ami a kliensből meg akar nyilvánulni.

Ez a tanácsadói attitűd a figyelem koncentrációjának egy tudományos alapokon nyugvó, kifinomult formája, aminek elsajátításához nekünk is át kell mennünk saját, belső átalakulási folyamatainkon. Ehhez egy olyan tanácsadói gyakorlatokból álló képzési rendszert építettünk fel, amelynek segítségével hallgatóink elérhetik, illetve megközelíthetik az integrál személyiség szintjét.

 

Tanácsadói munka a gyakorlatban

 

 

 

Az integrál képzési program tartalmazza a humanisztikus és transzperszonális pszichológiai irányzat technikáinak elemeit, alapvető NLP-s technikákat, meditációs elemeket, pszichodinamikus szempontokat, légzésmunkát és a katarktikus érzelmi átélés egyes módszereit.

Az az idő, amit terápiás üzemmódban töltesz, ettől kezdve az önzetlenség, a tudatosság, az intuíció, a feltétel nélküli pozitív elfogadás, a nyíltszívűség, az erőszakmentesség és a mélyebb intimitás őszinte terévé válik.

A képzés elvezet az integrál személyiség kvalitásainak és értékrendjének elsajátításához, mely kiváló keretet nyújt az integrál szintű tanácsadói munkához.

Nyílt napunkon ízelítőt kapsz az integrál életérzésből, bemutatjuk nemzetközi világban újhullámként terjedő integrál pszichológiát, valamint a képzés menetét és részleteit. Saját élményű terápiás kommunikáció bemutatónkon betekintést nyersz az emberi segítő szakma beszélgetési technikáiba és módszereibe.

 

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, légy tudatában mi zajlik benned és más emberekben – akár mint útkereső, önfejlesztő, kibontakozó, ébredő személy, akár mint lelki szakember, segítő, terapeuta!

Regisztrálj az Integrál Akadémia április 5-i interaktív nyílt napjára!

extform/44

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

A hagyományos főiskolákhoz és egyetemekhez képest itt az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)

 


Szeptemberben indul a következő évfolyamunk az Integrál Pszichológia Szakon.
Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy Te is részese legyél, akkor csatlakozz hozzánk!

 

Az ingyenes nyílt nap keretében megismerheted az integrál világképet, és a nemzetközi szinten is egyedülálló Integrál Pszichológia képzés menetét és módszertanát. Találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

A Nyílt Nap programja

16.00-17.00: Regisztráció
17.00-19.10 NYÍLT NAP bemutató Gánti Bence és az Integrál Akadémia vezetőinek és hallgatóinak közreműködésével

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Közös élmény-ízelítő workshop gyakorlatok
  • Az Integrál Pszichológia képzés bemutatása
  • Kérdések
  • Játéksorsolás

19.10-19.30 Szünet
19.30-21.00 Sajátélményű önismereti terápiás munka bemutató

 

Időpont: 2019. április 5., péntek, 16.00-21.00 (16.00-17.00 regisztráció)
Helyszín: Moha Rendezvényház, MOHA 300 terem (Budapest XIV., Gizella út 42-44.)

extform/44

FIGYELEM! AZ INGYENES NYÍLT NAP KERETÉBEN 15 % KEDVEZMÉNYT ADUNK A TANDÍJBÓL 2019. április 15-IG!


Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha április 15-ig befizeted a tandíjat, akkor 15 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
-  Leadod a jelentkezési lapot április 8-ig.
- Részt veszel a felvételi beszélgetésen április 15-ig, a meghirdetett időpontokban.
-  Befizeted a kedvezményes tandíjat április 15-ig.

A kedvezmény felhasználásának nem feltétele a nyílt napon való részvétel. A jelentkezésedet azt megelőzően is leadhatod, részt vehetsz a felvételi beszélgetésen és ezekkel együtt is eljöhetsz a Nyílt Napra!

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET NYERHETSZ, HA RÉSZT VESZEL A NYÍLT NAPUNKON!


Játssz velünk, és nyerj akár 89.000 Ft tandíjkedvezményt!

 

Játékszabály:

Az alábbi ábrában elrejtettünk 8 szót (vízszintesen, függőlegesen és átlósan is), ami az integrál szemlélethez kapcsolódik.
Az elrejtett szavak összetett szavak, ragozással. Találd meg a legteljesebb szóösszetételt! Keresd meg a 8 szót, és küldd el nekünk!

A sorsolásban való részvétel feltétele a 8 szó elküldése és a április 5-i Nyílt Napon való részvétel.


Válaszküldési határidő és cím: 2019. április 3. szerda, 12 óra
Varga Eszter varga.eszter@integralakademia.hu

 

NYEREMÉNYEK:

FŐDÍJ - I. kategória: 50%-os* tandíjkedvezmény 89.000,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 15 %-os kedvezményt.)

II. kategória: 25%-os* tandíjkedvezmény 44.500,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 15 %-os kedvezményt.)

III. kategória: 100 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére.

IV. kategória: 50 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére.

* A nyereményekre, illetve az abban adott kedvezményre vonatkoznak a Nyílt Nap akciójának feltételei, azaz hogy 2019. április 15-ig beiratkozol és befizeted a tandíjat.

 

Sorsolás: 2019. április 5., az Integrál Akadémia Nyílt Napján, bizottság előtt.

 

További információ:
Tanulmányi kérdésekben: Szűcs Andrea, info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Varga Eszetr, varga.eszter@integralakademia.hu, +36-30-225-8055