Aktuális

Aktuális

Integral Spirit Day – Egy finom önismereti élménynap


Kedves Érdeklődő!

 

Önismereti élményprogramokkal várunk, melyekkel utat találhatsz önmagadhoz, és közelebb kerülhetsz, kapcsolódhatsz a környezetedben élőkhöz. Hisszük, hogy az önismereten át vezet az út a boldog és kiteljesedett élet felé!

 

JEGYÁRAKÉRT ÉS REGISZTRÁCIÓÉRT KATTINTS IDE!

 

 

Milyen, amikor együtt mozogsz, áramlasz a Flow-val? Éld át az Integral Flow Csoportélményt!

Tudtad, hogy családfa kutatás nélkül is megismerheted a családi örökséged? Erről szól a Családállítás.

Kíváncsi vagy azokra az elmén túli láthatatlan szálakra, amik mozgatnak téged? Légy részese a Pszichodrámának!

Tudtad, hogy a tested magasabb intelligenciával rendelkezik, mint az elméd? Megtapasztalhatod Body Work csoporton és Szomatodrámán.

Felismerted már, hogy minőségi változást emberi kapcsolataidban szavaiddal is elérhetsz? Ismerkedj meg a Tiszta Kommunikációval és hallgasd meg az Erőszakmentes Kommunikációt!

Gondoltad volna, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, ha megosztod élményeidet másokkal? A Tematikus megosztókörök ezt bizonyítják.

Észrevetted, hogy a düh és annak megélése bár társadalmilag elítélt, az érzés természetes és van egy hely, ahol ezt bátran megélheted? Próbáld ki az Önismereti Harcművészetet és a Feszültséglevezetés szabadon!

Tudtad, hogy napi minimum 15 érintésre van szükséged az egészséges élethez? Élvezd a Body Work-t és a Masszázst!

 

Ez a nap rólad szól!

 

A TELJES PROGRAMÉRT KATTINTS IDE!

 

Mire fordítjuk a bevételt?

Egy elvonulás költségeire.

2018 júniusában ellátogat hozzánk Sayalay Anuttara burmai szerzetesnő, hogy elvonulást tartson. A hagyomány az, hogy kizárólag adományokból valósulhat meg egy elvonulás, azaz az adományok fedezik a résztvevők költségeit, ami a szállást és étkezést foglalja magába.
Az elvonulás alatt meditálunk, az elme lecsitul és a koncentráció felépül. Ehhez teljes csend szükséges és a mentális tevékenységek (beszélgetés, olvasás) teljes felfüggesztése az egész elvonulás alatt, töretlenül. A koncentráció (samatha) erősödésével megnyílik a belső szem, az éberségjelentősen fokozódik (sati-patthana - az éberség-kiművelése). Így válunk képessé a belső folyamatok tiszta, éber és reagálásmentes (upekkha) megfigyelésére, ami két dolgot eredményez. Egyrészt a tudattartalmak a felszínre jönnek és kitisztulnak, a megfigyelés tiszta terében szertefoszlanak.  Tehát a tudat tisztul. Másrészt a napokon át tartó egyre mélyülő figyelem során a meditáló elkezdi látni az elme és a valóság természetét, ami mindig is uralja a létet.

 

Várunk szeretettel,
Integral Spirit Day szervező csapata

 

További kérdés esetén keresd Segesvári Gábort (integral.spirit.day@gmail.com).