Aktuális

Aktuális

Transzlégzés január 6-án Gánti Bencével! - Az igazi fellélegzés órái


A transzlégzés egy nagyon szép, igazi spirituális gyakorlat, intenzív önismereti, terápiás és meditáció módszer, mely élő sámándobolás, majd spirituális világzenék segítő hatására természetesen úton állít elő erősen módosult tudatállapotot. Ebben az állapotban mélyen kioldódunk, választ kaphatunk életünket irányító sorskérdésekre,  és spirituális élményeket élhetünk át. A sámánok, jógik, szúfik, és törzsi kultúrák egyaránt használják a légzés tudatállapot módosító hatásait, s ezt az ősi módszert alkalmazzuk mi is modern kultúránk keretébe ágyazva. A módszert hazai mestereimtől, továbbá Amerikában, a megalkotónál Stansilav Grofnál is gyakoroltam s tanultam, s alkalmazom 15 éve. A módszert intelligens önismereti rákészülő gyakorlatokkal, és a magyar hagyományoknak megfelelően sámándobolással kiegészítve gyakoroljuk.

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: a csatolt fájlban.  
JELENTKEZÉS: Harkai Szilvia, harkai.szilvia@integralakademia.hu  

 

A transzállapotban kioldódnak az ego rég beállt fixációi, melytől megnyílik a lelkünk, és a tudatunk. Ez mély, intenzív élményhez, önismerethez, személyes és spirituális tapasztalatokhoz vezet. A transzlégzés erős, intenzív módszer, melyet nem gyakran végzünk, s melynek napja kiemelt alkalom.

A transzlégzés előtt rákészülő egyéni és csoportos gyakorlatokat végzünk, utána pedig feldolgozzuk az átélt élményeket. A módszer biztonságos, előzetes ismereteket nem igényel. A csoportot a módszerben gyakorlott, felkészült ember vezeti, Gánti Bence transzperszonális és integrál szemléletű pszichológus,  klinikai szakpszichológus.

Kinek ajánljuk?

Annak, akinek a lelke élni akar, ki akar nyílni, el akar indulni, vagy tovább akar menni. Annak, akinek a lelke fejlődésre, gyógyulásra, spirituális ébredésre vágyik. A transzlégzésre igény esetén egyéni felkészítő ülést is tartunk, utána pedig egyéni feldolgozást annak, aki kéri.
 

Helyszín: Bijó Rendezvényközpont, Spirit terem (Budapest XIII., Róbert Károly krt. 96-98.)

Részvételi díj: 12.000 Ft

Ha jönni szeretnél, jelentkezés itt: Harkai Szilvia,  harkai.szilvia@integralakademia.hu

Időpont: 2017. január 6. péntek, 9.00-17.00
A csoportba előzetesen be kell jelentkezni január 4-én 18.00 óráig.

HA ELŐSZÖR JÖSSZ a mi csoportunkra, kérlek, TÖLTSD KI A KÉRDŐIVET!  
(Aki már elküldte és visszajeleztünk, annak nem kell.)

 

Szeretettel: Gánti Bence