Aktuális

Aktuális

Integrál Nyári Tábor 2015. augusztus 24-28-ig - Ebbe a nyárba belefér!


2015. augusztus 24-28-ig Integrál Nyári Tábort tartunk minden érdeklődő számára.

LEGFRISSEBB HÍR: FELSZABADULT 2 HELY A TÁBORBAN.
Regisztráció alább!

Elindult a jelentkezés a következő elvonulásra. Érdeklődni a következő email címen lehet: harkai.szilvia@integralakademia.hu

 

Mostantól intézheted a szabidat, elindult a jelentkezés!

 

form14

 

Az Integrál Élet Gyakorló Tábor

Az integrál szemléletet és életmódot jelenleg közel 200 millió ember keresi a Földön egyes felmérések szerint. Az emberiség egészség- és spirituálisan tudatos új kultúrája hazánkban is teret hódít. Ezt az életmódot gyakoroljuk itt, hazánk vezető integrál szakemberével, Gánti Bencével.

Kikapcsolódás és belső feltöltődés

A táborban számos élmény éri a résztvevőket. A kikapcsolódás és a belső feltöltődés garantált a közös spirituális és lelki önfejlesztő gyakorlatok és a pozitív, jó társaság révén. Eddig minden táborunk sikerrel zárult és a résztvevők életében hónapokig kitartott a hatása. Egy pilóta résztvevőnk a melegáramlatokhoz hasonlította: "ahogy a vitorlásokat is a melegáramlat emeli fel, majd onnan vitorláznak tovább, úgy a tábor is gyorsan felemel, és aztán abból élek hónapokig!", Garancia erre az integrál személet holisztikus megközelítése és a professzionális táborvezetők sok éves tapasztalata. A következő elemekből áll össze a tábor:

  • Flow: csoportozás és bemélyült együttlét
  • Meditáció: csend és kitisztulás
  • Spirituális zenélés és dobolás
  • Egészséges táplálkozás
  • Egészséges életmód: sport, kirándulás
  • Természetközeli lét

Gánti Bence, a tábor vezetője

Bence holisztikus szemléletű pszichológusként tizenkét éve dolgozik az integrál szemlélet hazai elterjesztésén és az elméleti tanítás mellett, a gyakorlati munkát tartja a személyes átalakulás kulcsának. Munkásságának egyik csúcsa az intenzív négy napos együttléti forma, az „integrál tábor”, ahol átadja mindazt, amit az előadások alatt, illetve egy-egy nap csoportozása alatt nem lehet: milyen is transzformáló integrál életmódot élni? Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton? Bence válasza az integrál életmód. A tábor tehát integrál „életmód-edzőtábor” is egyben. Nem előadásokat fogunk hallani, hanem élő gyakorlatokat végzünk és együtt élünk hat napon át. Sokaknak egy életre szóló élményt és mintát ad egy ilyen elvonulás. Bence egy évben háromszor tart Magyarországon ilyet, emellett külföldi integrál körök meghívására Amerikában, Németországban, Oroszországban és Bulgáriában tart hasonló programokat. E három alkalom hazánkban bárki számára nyitott, mindenki részt vehet rajta. Előszeretettel vesznek részt új érdeklődők, Integrál Akadémiás hallgatók („ípések”), valamint leendő hallgatók („gólyák”) is. Függetlenül attól, hogy ki honnan érkezik, a táborban hamar egy egységes csoporttá kovácsolódik össze mindenki, és megszületik a „mi” élmény. Ha szeretnéd megtapasztalni ezt, és mindazt, amit Bence nyújt, és szeretnél tanulni mindebből, akkor ez a tábor neked való.

 

Részletek

Időpont: 2015. augusztus 24-28. (5 nap, 4 éjszaka)

Helyszín: Malomkert Panzió (www.borzsonyhotel.hu)
Elhelyezés: 2 ágyas szobákban.

Részvételi díj, amely tartalmazza a szállás, az étkezés és a program díját): 78.000 Ft.
A részvételi díjat két részletben kérjük megfizetni: I. részlet - 30 % a jelentkezéssel egyidejűleg, a II. részlet - 70% 2015. augusztus 17-ig.
Figyelem! A jelentkezés az I. részlet befizetésével válik érvényessé és lemondás esetén nem jár vissza.

Átutatlási adatok: Integrál Impuzus Kft. 16200106-11564272-00000000

Ki vehet részt? Mindenki - integrálos körökből és más körökből bárhonnan. 
Létszám: max. 38 fő
Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 17.

 

További információ: Harkai Szilvia, +36-30-225-3032, harkai.szilvia@integralakademia.hu

 

Szeretettel várunk!
Gánti Bence és a szervező team