Aktuális

Aktuális

Szilveszteri Integrál Tábor 2014. december 27. - 2015. január 1.


Kedves Érdeklődő!

 

Szeretnél velünk mély csendeket ülve elmélyedni a meditációban, jókat beszélgetve mesterévé válni a minőségi együttléteknek, olykor pedig mozogni, táncolni és igazán megtapasztalni az integrál létmódot? Szerintünk a szilveszter eltöltésének ez az egyik legjobb módja, ezért sokan évek óta együtt szilveszterezünk ebben a szellemben. Jó belépni így az újévbe. Azt látjuk egymáson, hogy utána egész évre ott van az együttlét a lenyomata és feltöltő ereje, amiből meríteni tudunk. Szilveszter estéjén pedig mindenki annyira ereszti el a haját, amennyire akarja. Az újévbe olykor meditációban, olykor táncban megyünk át, attól függően, hogy hova jut a csoport december 31. éjfélre. Utána pihenés, beszélgetés vagy tánc szokott "kitörni". 

 

Facebook eseményoldal

A tábor nyitott minden érdeklődő számára!
TARTS VELÜNK, S TÖLTSD 2015 SZILVESZTERÉT JÓ CSAPATBAN!

 

form7

 

Az integrál tábor egy gyógyító és felszabadító tér, amely a fejlődni vágyó, tudatos felnőtt embereknek való. A lélektani kikapcsolódás egyik legjobb és legigényesebb formája. A szépség és az ember pozitív állapotainak a szentélye, ahol megnyílik az érzékelés, elmélyül az emberi kapcsolati. A "vakáció" latinul "kiüresítés"-t jelent, amely egyezik a zen üresség koncepcióval: az igazi vakáció az, amikor az egónk bilincseiből kioldódva lelkileg szabaddá válunk. Ezt hintjük meg egy csipett ünnepélyességgel a szilveszter kedvéért.

A tábor célja, hogy az integrál szemléletet kedvelők együtt legyenek hat napig, s legyen idejük mélyebben összebarátkozni, megismerkedni, együtt mélyülni, s emelkedni - életünk szép csúcs- és gyakran átalakító élményeit együtt átélni.

Az ilyen elvonulások korábbi beszámolók szerint hónapokra feltöltik a résztvevőket.

 

Garantáljuk, hogy ezen 6 nap alatt
* kikapcsolódsz, fellazulsz,
* szíved felenged és megtelik melegséggel,
* hasonló emberekkel összetalálkozásokat élsz meg,

 

 

Időpont: 2014. december 27. - 2015. január 1., szombattól csütörtökig

 

form7

 

A PROGRAMOK

  • 2015-re rákészítő csoportgyakorlatok,
  • megosztások, flow-folyamatok,
  • meditáció és jóga,
  • spirituális énekek és dobok,
  • zsongás a térben, kisimult arcok,
  • érintkezés természettel, szűz csend.

 

A tábor harmonikusan ötvözi a kikapcsolódást és az Integrál Életmódtábort, a lelki és szellemi fejlődés, és transzformáció holisztikus megközelítésében. A tábor elemei sugallatokat hordoznak: az adott programok mellett a napirend, az éjjelek és nappalok ritmusa, az evés és az együttléti formák megsejtetik az integrál élet ízét.   

 

A TÁBORT TARTJA

A tábort és a gyakorlatokat Gánti Bence integrál szemléletű pszichológus, lelki tréner tartja, beválasztott segítők és szervezők segítségével.

Gánti Bence biztosítja, hogy a kinyílás folyamatai megtörténjenek azokkal, akik eljönnek. Bence a lélektant a magasabb emberi értékek szolgálataként látja.
Utazásai során iskolázták magyar pszichoterapeuták, buddhista szerzetesek és gyógyítók Ázsiában, holisztikus terapeuták Kaliforniában, és közép-ázsiai sámánizmust képviselő gyógyítók Eurázsiában. Egy holisztikus metódust közvetít, összhangban a globális kor igényeivel. Bence tiszta tudatosságal gyakran a pillanatból dolgozik a helyzetnek megfelelő módszert választva be a térbe az ott lévők számára. Megközelítése kompromisszum-mentes, amely az illúzió fátylait átvágja. A résztvevők belső spirituális érzékenységét és egymáshoz való kifinomult kapcsolódását segíti megnyitni. Olykor lehetőséget ad egyéni átdolgozásoknak is.  

 

A HELY

Szent András Kastély, Bölcske
Szentandráspuszta területén helyezkedik el a klasszicista stílusban épült kúria, melynek szomszédságában található a romantika idejében született Jézus Szíve-kápolna.

A tábor helyszínéről ITT találsz képeket.

 

IDŐPONT, RÉSZVÉTELI DÍJ, JELENTKEZÉS

Időpont: 2014. december 27. - 2015. január 1., szombattól csütörtökig
Maximum létszám: 40 fő

Részvételi díj: 75.000,- Ft
A részvételi díjat két részletben kérjük megfizetni:
I. részlet - 25.000 Ft jelentkezéskor, de legkésőbb 2014. december 5-ig,
II. részlet - 50.000 Ft  2014. december 22-ig.
Figyelem! A jelentkezés az I. rész befizetésével válik véglegessé és lemondás esetén nem jár vissza.

Jelentkezés: érkezési sorrendben, a szabad helyek függvényében Harkai Szilvinél, harkai.szilvia@integralakademia.hu 

 

Szeretettel: Gánti Bence és az Integrál Akadémia szervező csapata