Aktuális

Aktuális

Integrál Intenzív Nyári Tábor - 2014. augusztus 25-30.


2014. augusztus 25-30-ig Integrál Intenzív Nyári Tábort tartunk minden érdeklődő számára.

A tábor betelt, több jelentkezést nem tudunk fogadni.
Elindult a jelentkezés a következő elvonulásra, a téli táborba. Érdeklődni a következő email címen lehet:
harkai.szilvia@integralakademia.hu

 

Az Integrál Élet Gyakorló Tábor

Az integrál szemléletet és életmódot jelenleg közel 200 millió ember keresi a Földön egyes felmérések szerint. Az emberiség egészség- és spirituálisan tudatos új kultúrája hazánkban is teret hódít. Ezt az életmódot gyakoroljuk itt, hazánk vezető integrál szakemberével, Gánti Bencével.

Kikapcsolódás és belső feltöltődés

A táborban számos élmény éri a résztvevőket. A kikapcsolódás és a belső feltöltődés garantált a közös spirituális és lelki önfejlesztő gyakorlatok és a pozitív, jó társaság révén. Eddig minden táborunk sikerrel zárult és a résztvevők életében hónapokig kitartott a hatása. Egy pilóta résztvevőnk a melegáramlatokhoz hasonlította: "ahogy a vitorlásokat is a melegáramlat emeli fel, majd onnan vitorláznak tovább, úgy a tábor is gyorsan felemel, és aztán abból élek hónapokig!", Garancia erre az integrál személet holisztikus megközelítése és a professzionális táborvezetők sok éves tapasztalata. A következő elemekből áll össze a tábor:

  • Flow: csoportozás és bemélyült együttlét
  • Meditáció: csend és kitisztulás
  • Spirituális zenélés és dobolás
  • Egészséges táplálkozás
  • Egészséges életmód: vízpart, sport, kirándulás
  • Természetközeli lét

Gánti Bence, a tábor vezetője

Bence holisztikus szemléletű pszichológusként tizenkét éve dolgozik az integrál szemlélet hazai elterjesztésén és az elméleti tanítás mellett, a gyakorlati munkát tartja a személyes átalakulás kulcsának. Munkásságának egyik csúcsa az intenzív négy napos együttléti forma, az „integrál tábor”, ahol átadja mindazt, amit az előadások alatt, illetve egy-egy nap csoportozása alatt nem lehet: milyen is transzformáló integrál életmódot élni? Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton? Bence válasza az integrál életmód. A tábor tehát integrál „életmód-edzőtábor” is egyben. Nem előadásokat fogunk hallani, hanem élő gyakorlatokat végzünk és együtt élünk hat napon át. Sokaknak egy életre szóló élményt és mintát ad egy ilyen elvonulás. Bence egy évben háromszor tart Magyarországon ilyet, emellett külföldi integrál körök meghívására Amerikában, Németországban, Oroszországban és Bulgáriában tart hasonló programokat. E három alkalom hazánkban bárki számára nyitott, mindenki részt vehet rajta. Előszeretettel vesznek részt új érdeklődők, Integrál Akadémiás hallgatók („ípések”), valamint leendő hallgatók („gólyák”) is. Függetlenül attól, hogy ki honnan érkezik, a táborban hamar egy egységes csoporttá kovácsolódik össze mindenki, és megszületik a „mi” élmény. Ha szeretnéd megtapasztalni ezt, és mindazt, amit Bence nyújt, és szeretnél tanulni mindebből, akkor ez a tábor neked való.

 

Részletek

Időpont: 2014. augusztus 25-30. (6 nap, 5 éjszaka)

Helyszín: Nairam Klubhotel és Szabadidő Központ (www.nairam.hu)
Elhelyezés: 2, 3 és 4 ágyas szobákban.
Szobák: 3 db 2x2 ágyas kétszobás apartman, 1 db 2x3 ágyas kétszobás apartman, 1db 1x4 ágyas egy szobás apartman, 4 db 1x2 ágyas szoba

Részvételi díj, amely tartalmazza a szállás, az étkezés és a program díját): 4 ágyas szobában történő elhelyezés esetén 69.000 Ft, 3 ágyas szoba esetén 72.000, 2 ágyas szoba esetén 75.000 Ft.
A részvételi díjat két részletben kérjük megfizetni: I. részlet - 30 % a jelentkezéssel egyidejűleg, a II. részlet - 70% 2014. augusztus 19-ig.
Figyelem! A jelentkezés az I. részlet befizetésével válik érvényessé és lemondás esetén nem jár vissza.

Ki vehet részt? Mindenki - integrálos körökből és más körökből bárhonnan. 
Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 19.
Jelentkezés: Harkai Szilvinél, - +36-30-225-3032, harkai.szilvia@integralakademia.hu

 

Szeretettel várunk!
Gánti Bence és a szervező team