Aktuális

Aktuális

Spirituális buli, éneklés Gánti Bence vezetésével


 

Spirituális bulit, dobolást, éneklést, önfeledt együttlétet szervezünk Gánti Bence vezetésével május 18-án, szombaton este 18 órától.

Transzperszonális, lelki, spirituális chanteket (mantraszerű dalokat) énekelünk, dobolunk. Akinek van kedve, táncolhat is. Lesz ritmus, lüktetés, erő, kreativitás, és felszabadító, tisztító, önfeledt, bensőséges együttlét. Amire szükséged lesz, az a hangszálad, a lábaid, a kezeid, és ha van, akkor a dobod, csörgőd, s más hangszered, ha tudsz rajta játszani!
Hozz magaddal enni-inni valót, amit fogyasztasz, illetve felajánlasz a közösbe! Hozhatsz kenyeret, kenőkét, ropogtatni valót, sütit (bio és sajátkészítésűek a preferáltak), ásványvizet, teát, gyümölcslevet, (no alkohol) stb.

Időpont: 2013. május 18., szombat este 18.00

Helyszín: Málnáskert Vendégház, Kóspallag (2625 Kóspallag, Farkastói utca 4.)
Megközelítés autóval: 12-es uton haladva Váctól Szob felé, Kismaros után jobbra fordulva. Kóspallagon a templomot jobbról elkerülve a Béke utcán végighaladva, majd a végén jobbra a Farkastói utcára kanyarodva 150 méter.
Megközelítés autóbusszal: Vácról vagy Szobról induló buszokkal. www.menetrendek.hu

Figyelem, jó lehetőség! A wellness részleggel (sauna, infrasauna, jacuzzi) és medencével rendelkező vendégházban lehetőség van megszállni pénteken és szombaton, valamint lehetőség van szombat reggeli érkezésre és használni a wellness részleget.
Ellátás nincs a vendégházban, ezért az enni-innivalóról mindenki maga gondoskodik.

Részvételi díjak:
Spirituális buli belépő: 1.500 Ft
Napközbeni wellness használat: 1.500 Ft
Szállás 2-3 ágyas szobákban: 4.000,- Ft /fő/éj
Szállás a nagyteremben, saját matracon, saját hálózsákkal: 2.000,- Ft/fő/éj

További információ és jelentkezés: Harkai Szilvi, harkai.szilvia@integralakademia.hu