Aktuális

Aktuális

Erotika és Lélektan - Integrál Önismereti Tábor! 2013. május 27-30.


 

A normálnak nevezett szexuális élet gyakran a társadalom sémáiba van zárva, és nemegyszer öntudatlan szégyen, kompenzálások és tabuk övezik. Vajon megéljük-e azt, aki igazán vagyunk? Kezünkben a megoldás: ezen a különleges négy napos spirituális élmény-nyaraláson kreatív játékos gyakorlatokkal fedezzük fel erotikus, spirituális és lélektani gyakorlatokkal magunkat és sikeresen integráljuk a spirituális és erotikus természetünk mélyét mindennapi énünkbe!

Tarts velünk!May 27th-30 Bence Ganti and Neal Wecker will be co-leading a very special camp experience the Erotic Integral Retreat. As a loving and inspired community we will be creatively exploring many erotic, spiritual, and psychological practices and processes for successfully integrating the depths of our spirituality and erotic nature and desires. Info and application: bence@bencelap.hu

NEAL WECKER amerikai szex-coach és GÁNTI BENCE integrál pszichológus és flow-élmény facilitátor KÖZÖS WORKSHOPJA Magyarországon!  

A táborban a lelkiség és intimás területét járjuk körül sajátélményű gyakorlatokkal, amelyben központi szerepet kap a test körüli szégyenek oldása, és a feltétel nélküli elfogadás felszabadító élménye. Mindez a test bevonásával, tiszteletével, encounter- flow- és bodywork stílusú gyakorlatokkal történik. A tábor nem csoportszex, hanem kifinomult magas szintű emberi találkozó, és minőségi személyiségfejlesztő időtöltés, melynek része az erotika. A normálnak nevezett szexuális élet gyakran a társadalom sémáiba van zárva, valamint nemegyszer öntudatlan szégyen, kompenzálások és tabuk övezik. Az emberi lélek és test magasabb képességeinek kibontakozását ez akadályozza és az emberek önértékelését fogva tartja.

A hatvanas évek óta kialakult a humán potenciál mozgalomban a szex pozitív kultúra, amelynek képviselője Neal Wecker amerikai szexuális oktató és coach. Gánti Bence integrál pszichológussal és flow-élmény facilitátorral együtt hozták létre azt a négy napos műhelymunkát,  ahol a gyakorlataikkal a tiszta emberi magasságokat és szépségeket valósítják meg, ahol a figyelmes határkezelés, a feloldódás, az intimitás, az együttérzés, a mély lelki összetalálkozás és az erotika egyszerre lehet jelen. Mindez pozitívan hat az önértékelés fejlődésére, ellazult örömhöz vezet és az ember belső méltóságát állítja helyre. Az erotika egészséges egyensúlya áll helyre a résztvevőkben, miközben belátásokkal teli napokat töltenek el együtt. A szívnyílás és az erotikusan finoman vibráló légkör egyszerre lesz jelen. Intuitív kapcsolati készségeket tanulunk, visszajelzéseket kapunk a társainktól magunkra, és megtalálhatjuk az erotika legmélyebb elixírjét: a hiteles belső nemi kisugárzást, miközben sok érintést adunk és kapunk.

Mindenkinek ajánlott, akár pároknak, akár egyéneknek is.

Neal Wecker igazsága és tanításai mindig a testre való emlékezés, a test tiszteletéről szólnak: arról, hogy emlékezzünk és tiszteljük a testben való lét örömeit és ajándékait. A tantrikus tanítás által inspirálva, mely szerint testet öltött lelkek vagyunk a világmindenség felfedezésére, megismerésére és élvezetére, Neal kifejező táncrituálék és ünnepek formájában keresi a választ fizikai, érzelmi és lélektestünk igazi természetére. Neal Ithacában (New York állam) élő, képzett szexológiai testkezelő, szex coach, szomatikus szex oktató.” www.erossanctuary.com

Gánti Bence
Gánti Bence integrál pszichológus és flow facilitátor az Integrál Akadémia alapítója és vezetője. személyiségfejlesztő-, terápiás-, és transzlégzés csoportokat tartok, továbbá magánpraxisban  és videós skypon át pszichoterápiás konzultációt és coachingot folytat Magyarországon és Amerikában. Csoportozási módszere az általa kialakított Integrál Flow Terápia, mely egyesíti a spirituális tereket és a pszichoterápiás tereket és a személyiség magasabb kibontakozását célozza a pozitív pszichológia szemléletében. Bence erős és tiszta gyógyító tereket hoz létre, ahol kombinálja a bodywork, a mozgás és táncmeditáció, a gestalt és a pszichodráma módszereit valamint meditációs és ima gyakorlatokat. A munka szemléleti keretét a wilberi integrál pszichológia jelenti. Bence tréningeket és csoportokat tart Európa más országaiban (Németország, Oroszország, Bulgária) és az Egyesült Államokban.

Neal Wecker
Neal Wecker igazsága és tanításai mindig a testre való emlékezés, a test tiszteletéről szólnak: arról, hogy emlékezzünk és tiszteljük a testben való lét örömeit és ajándékait. A tantrikus tanítás által inspirálva, mely szerint testet öltött lelkek vagyunk a világmindenség felfedezésére, megismerésére és élvezetére, Neal kifejező táncrituálék és ünnepek formájában keresi a választ fizikai, érzelmi és lélektestünk igazi természetére. Neal Ithacában (New York állam) élő, képzett szexológiai testkezelő, szex coach, szomatikus szex oktató. Azok számára, akik az ilyen tanulás és szeretet útján járnak, életbevágóan fontos, hogy intim támogatást adó közösség álljon mögöttük. A Szégyen bűntársa (segítő barátja) az elszigeteltség. A szabadság jele, ha képesek vagyunk szégyen nélkül megmondani azoknak, akikben bízunk és akiket szeretünk, hogy “kérlek segíts, hogy a legjobbat adhassam magamból”.

Helyszín: Málnáskert Vendégház, Kóspallag (2625 Kóspallag, Farkastói u. 4.)
Részvételi díj: 59.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: harkai.szilvia@integralakademia.hu

Várunk szeretettel,
Bence és Neal