Tanácsadók  ›   Kiemelt tanácsadók

Kiemelt tanácsadók

Bedő Nóra
Integrál tanácsadóként 2011 óta dolgozom. Ma már nem csak egyéni kliensekkel és csoportokkal dolgozom, hanem tanítok is. Integrál tanácsadókat, coachokat és pszichológusokat képzek tovább abban, hogy a családállítás elméletét és gyakorlatát hogyan lehet beintegrálni az egyéni tanácsadásba.
Tovább »

Bobák Szilvia
Integrál tanácsadóként és coach-ként 2009 óta kísérek embereket az útjukon egyéni és csoportos folyamatokban egyaránt. Küldetésemnek tartom, hogy segítsem az embereknek elérni a jóllét állapotát, bármit jelentsen is az egyéni szinten. Ezt tiszta, elvárás nélküli, támogató figyelmi tér létrehozásával teszem, amelyben megtörténhet, és meg is történik a változás. 2000 óta járom a saját önismereti utamat, és életstílussá vált számomra az integrál szemlélet, a fejlődés és a tanulás.
Tovább »

Gál Anita

Tovább »

Oláh Rita
Integrál tanácsadó, pszichodráma asszisztens vagyok. Az Integrál Akadémia elvégzését követően részt vettem Gánti Bence terápiás kommunikáció tanári képzésén. 2018-ban a Magyar Pszichodráma Egyesület által elismert pszichodráma asszisztens lettem, és jelenleg pszichodráma vezetőnek képződöm Daubner Bélánál.
Tovább »

Rédl Adrienn

Tovább »

Schweder József

Tovább »

BLOG Rólunk Aktuális Tanácsadók Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Integrál Impulzus Kft.