Tanácsadók  ›   Kiemelt tanácsadók

Kiemelt tanácsadók - Oláh Rita

Oláh Rita

Integrál tanácsadó, Watson team coach és pszichodráma asszisztens vagyok.

Az önismereti útra több mint 15 évvel ezelőtt léptem, mikor saját problémáim, kapcsolati nehézségeimre kerestem megoldásokat. Saját bőrömön is  megtapasztaltam  a pszichodráma, a bodywork, az önismereti csoportok, egyéni tanácsadások és az integratív hipnoterápia hatásait. Önismereti utam és tanulmányaim révén  hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó kapcsolatban, segítői kapcsolatban lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, aki valójában vagyunk”.

2018-ban a Magyar Pszichodráma Egyesület által elismert pszichodráma asszisztens lettem, és jelenleg pszichodráma vezetőnek képződöm Daubner Bélánál. A tanulást és a fejlődést továbbiakban is nagyon fontosnak tartom, ezért jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés segítő szakának végzős hallgtaója vagyok.

Az egyéni üléseken elfogadással, értő figyelemmel kísérlek önmagad és kapcsolataid megismerésében és megértésében.  Őszinte és biztonságos térben veled vagyok abban, hogy szabadon megélhesd érzéseidet, ezáltal minél inkább önmagad lehess. Pozitív odafordulással és megfelelő eszközökkel segítelek abban is, ha változást szeretnél az életedben, és te magad is változni szeretnél egy jobb élet reményében.

Pszichodráma és a Watson team coaching eszközeivel segítelek abban, hogy a csoportban megéld spontaneitásodat, kreativitásodat. Mozgásos, interaktív játékok során belebújhatsz olyan szerepekbe, amik segítenek megérteni cselekedeteidet, reakcióidat bizonyos helyzetekben és problémád megoldására új utakra lelj.

Integrál Akadémiás barátaimmal létrehoztuk az Integrálom baráti közösséget, és a jelenleg is fejlődő Integrálom Facebook oldalt, ahol informálódhatsz az induló pszichodráma csoportunkról.

Elérhetőségeim: rita.olah.pd@gmail.com, telefon számom: 06-20-522-66-24