Tanácsadók  ›   Kiemelt tanácsadók

Kiemelt tanácsadók - Bobák Szilvia

Bobák Szilvia

Az elmúlt 25 évben pénzügyi, gazdasági, marketing-programszervezési területen dolgoztam. Közép- és felső vezetőként a munkámban kiemelt szerepe volt az emberekkel való kapcsolatoknak és a kommunikációnak, amelyek által sokat tanultam az emberi működésről.

Az emberi psziché iránti érdeklődésemből fakadóan kezdtem el 2006-ban integrál pszichológiát és klasszikus coachingot tanulni, valamint módszertanokban képződni, mint a KIP (Katatim Imaginatív Pszichoterápia), az NLP, a tranzakcióanalízis (TA) és alternatív módszerként a pránanadi.
2018-ban fejeztem be az Integrál Coaching képzést, amely a coaching és az integrál szemlélet találkozása egy olyan mélységű képzésben, amely tovább árnyalja a professzionális coaching munkámat.

Integrál tanácsadóként és coach-ként 2009 óta kísérek embereket az útjukon egyéni és csoportos folyamatokban egyaránt, és 2000 óta járom a saját önismereti utamat, mert abban hiszek, hogy a fejlődésünk egy soha véget nem érő folyamat. Életstílussá vált számomra az integrál szemlélet, a fejlődés és a tanulás.

A közös munka során integrál keretbe ágyazva tranzakcióanalitikus (TA), imaginatív, coaching, NLP, Gestalt, kognitív, meditációs és relaxációs technikákat használok a kliens által hozott témához illesztve.

Küldetésemnek tartom, hogy segítsem az embereknek elérni a jóllét állapotát, bármit jelentsen is az egyéni szinten. Ezt tiszta, elvárás nélküli, támogató figyelmi tér létrehozásával teszem, amelyben megtörténhet, és meg is történik a változás.

Várlak szeretettel, ha tenni szeretnél az életed jobbításáért, továbblépni szakmai, magánéleti vagy önmagaddal kapcsolatos kérdéseidben és/vagy elakadásaidban!

Személyes honlap: www.bobax.hu