School of Integral Psychology

School of Integral Psychology

Bemutatkozó oldal

Tovább »

A képzés szerkezete
Az Integrál Akadémia fő képzése a három éves akkreditált integrál pszichológia képzés (Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973), a továbbiakban IP képzés. A három év egy szisztematikusan felépített, jól szervezett kiképző folyamat, melynek a végén a résztvevő integrál tanácsadó végzettséget kap.
Tovább »

Tanáraink
Az Integrál Akadémia az évek során nagyon sok illusztris, területén szaktekintélynek számító előadóval működik együtt. Nézd meg kik tanítanak majd az akadémián!
Tovább »

Jelentkezési információk
Ha úgy döntöttél szeretnél nálunk tanulni, itt találhatod a jelentkezési információkat, online vagy a letölthető jelentkezési lapot! Várunk szeretettel!
Tovább »

Fizetési feltételek
Itt találod az aktuális éves tandíjakat, a tandíjfizetés rendjét, a késedelmes fizetés esetén történő kötbért. Olvasd át!
Tovább »

Órarend
Itt nézhetitek meg az Integrál Akadémia 3 évének, összesen 6 félévének órarendjét.
Tovább »

Hirdetmény
Itt találod az Integrál Akadémia hivatalos működési rendjét, programjainak jellegét, a beiratkozás és hiányzás feltételeit, díjainkat. Jelentkezés előtt feltétlenül tájékozódj!
Tovább »

Helyszín
A Corvinus Egyetem Ménesi úti épületében tanítunk, a Gellért-hegy csodálatos zöld övezetében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalog 5 percre.
Tovább »

Akkreditáció
Képzésünket a Munkaügyi Központ engedélyezte, az Integrál Impulzus Kft., mint képző intézmény részére. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00555-2009.
Tovább »

Jogosultságok, Kompetenciák

Tovább »

Bérlet az előadásokra
Válts kedvezményes bérletet az előadásainkra! Az Integrál Pszichológia Képzés előadási napjai bárki számára nyitottak és napi- vagy félnapi jegy vásárlásával látogathatóak.
Tovább »

Kötelező elvonulás
Képzésünk része a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.
Tovább »

Házi dolgozat
Ezen az oldalon az Integrál Pszichológia résztvevők végzik az általuk elkészített házi dolgozatok feltöltését, ezért ez az oldal az ő számukra érhető el.
Tovább »

Kisokos
Szeretettel köszöntünk Téged az Integrál Akadémián. Ebben a rövid tájékoztatóban áttekintést találsz az Akadémiáról, az integrál pszichológia képzés kereteiről, és az adminisztratív tudnivalókról.
Tovább »