Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Horkics Edina

Integrál tanácsadóként és Hellinger-féle családállítóként személyiségfejlesztéssel, karakterfixáció oldással és traumafeldolgozással foglalkozom holisztikus és zen buddhista szemlélettel. Jelenleg Dharma tanítónak tanulok Chong An Szunimnál és a sámánizmus gyógyító technikáit tanulom Sólyomfi-Nagy Zoltántól.

Az önismereti utamat 35 évesen kezdtem. Ez volt életem legmélyebb pontja. Nulla önszeretet, önelfogadás, magabiztosság és annál több szenvedés és tudatlanság. Az integrál pszichológia mellett több mindent tanultam (agykontroll, ayurvéda, asztrológiai pszichológia, kronobiológia), amik mind segítettek abban, hogy jobban megértsem magam, a múltam, azt, ahonnan jövök. Megtanultam megbékélni a családommal, meggyógyítani a belső gyermekemet, és elfogadni azt, amennyit kaptam, legyen az bármilyen kevés is. És megtanultam szeretni. Úgy igazán.

És ami a legfontosabb: elkezdtem hinni. Hinni a megnevezhetetlenben és hinni magamban. Ez adott és ad erőt minden nap. Ezt a belső utat járom és segítek másoknak járni. A belső utat önmagunkhoz, ahhoz az isteni maghoz, Énhez, ami mindannyiunkban ott él. Csak elfedik a traumák, a tévhitek, a téves azonosulások, sémák, amiket mind magunkkal hoztunk.

Folyamatosan tanulok, dolgozom magamon, hiszen addig tudlak elvinni, ameddig magam is eljutottam. Több technikát is használok az üléseim során, mint például hipno NLP, EFT, vezetett meditációk, álomelemzés, ásás technika, egyéni családállítás, mese terápia, stb, mégis a legfontosabb ’eszközöm’ az intuícióm. Ez a legnagyobb segítségem. És tudom, érzem, a folyamatokban nem egyedül vagyok. Hiszen mind összekapcsolódunk a morfogenetikus mezőben. Érezzük egymást, hatunk egymásra. Ezzel az elfogadással és szeretettel igyekszem tartani a teret, amelyben gyógyítod magad és haladsz eredendő, tiszta önvalódhoz.