Rólunk  ›   Rólunk írták

Rólunk írták

Laár András - Hisz a zene terápiás erejében

Sok humorral átszőtt, de komoly tartalmú előadást tartott a napokban Laár András az Integrál Akadémia és az Integrál Szalon közös rendezésében. A sokoldalú művész az asztrológiában is elmélyült. A kivetítőn megjelenített ábra alapján elemezte helyzetünket és a világ állapotát 2011-re.

Több asztrológussal összhangban azt állítja, hogy ez az év a komoly változások ideje, hiszen olyan konstellációkat mutatnak a bolygók, amelyek a világtörténelem során nagy sorsfordulók idején már megjelentek.

Röviden úgy lehetne összefoglalni e nagy változás lényegét: vége a materializmusnak, vagyis a világ pusztán anyagelvű működését hirdető eszméjének (ez persze nem megy egyik napról a másikra). "A pénz egy nagy lufi - mondta Laár András -, hiszen a bankoknak ma már nemhogy arany vagy munkafedezet sem áll rendelkezésükre, hanem még hitelfedezetüknek is csak tizedrészben kell meglennie ahhoz, hogy pénzt bocsáthassanak ki." Sokan jelképesnek értelmezték 2001-ben az ikertornyok összeomlását, hiszen azokat a pénzvilág szimbólumainak tekintették.

Tovább a Népszava cikkre >>

 

Laár András: Az Egyetemes Jóakarat Mantrája (Om Mani Peme Hung)