Integrál Pszichológia Képzés

Integrál Pszichológia Képzés

Bemutatkozó oldal
Az integrál pszichológia egy rendkívül izgalmas elmélet- és gyakorlatrendszer, amely szakértői módon kapcsolja össze a nyugati pszichológiai ismereteket, valamint a spirituális hagyományok tudatról szóló tanításait.
Tovább »

A képzés szerkezete
Az Integrál Akadémia fő képzése a három éves akkreditált integrál pszichológia képzés (Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973), a továbbiakban IP képzés. A három év egy szisztematikusan felépített, jól szervezett kiképző folyamat, melynek a végén a résztvevő integrál tanácsadó végzettséget kap.
Tovább »

Tanáraink
Az Integrál Akadémia az évek során nagyon sok illusztris, területén szaktekintélynek számító előadóval működik együtt. Nézd meg kik tanítanak majd az akadémián!
Tovább »

Jelentkezési információk
Ha úgy döntöttél szeretnél nálunk tanulni, itt találhatod a jelentkezési információkat, online vagy a letölthető jelentkezési lapot! Várunk szeretettel!
Tovább »

Fizetési feltételek
Itt találod az aktuális éves tandíjakat, a tandíjfizetés rendjét, a késedelmes fizetés esetén történő kötbért. Olvasd át!
Tovább »

Órarend
Itt nézhetitek meg az Integrál Akadémia 3 évének, összesen 6 félévének órarendjét.
Tovább »

Hirdetmény
Itt találod az Integrál Akadémia hivatalos működési rendjét, programjainak jellegét, a beiratkozás és hiányzás feltételeit, díjainkat. Jelentkezés előtt feltétlenül tájékozódj!
Tovább »

Helyszín
Az előadásokat, valamint a Terápiás Kommunikáció Tréningeket a Testnevelési Egyetemen tartjuk, a MOM parktól 2 percnyi sétával megközelíthető.
Tovább »

Akkreditáció
Képzésünket a Munkaügyi Központ engedélyezte, az Integrál Impulzus Kft., mint képző intézmény részére. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00555-2009.
Tovább »

Jogosultságok, Kompetenciák
Az integrál tanácsadó olyan tanúsítvánnyal igazolt képesítés, amely egészséges emberek számára nyújtott életvezetési és problémamegoldási tanácsadói, segítői munkára jogosítja fel az Integrál Akadémia végzett hallgatóját, amennyiben teljesítette a végzés minden feltételét.
Tovább »

Bérlet az előadásokra
Válts kedvezményes bérletet az előadásainkra! Az Integrál Pszichológia Képzés előadási napjai bárki számára nyitottak és napi- vagy félnapi jegy vásárlásával látogathatóak.
Tovább »

Kötelező elvonulás
Képzésünk része a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.
Tovább »

Házi dolgozat
Ezen az oldalon az Integrál Pszichológia résztvevők végzik az általuk elkészített házi dolgozatok feltöltését, ezért ez az oldal az ő számukra érhető el.
Tovább »

Kisokos
Szeretettel köszöntünk Téged az Integrál Akadémián. Ebben a rövid tájékoztatóban áttekintést találsz az Akadémiáról, az integrál pszichológia képzés kereteiről, és az adminisztratív tudnivalókról.
Tovább »

x