Aktuális

Aktuális

Karácsonyi Spirituális Éneklés - 2023


Mi az a spirituális éneklés? Mi történik egy ilyen esten?

A spirituális éneklés esten megérezheted a lélek jelenlétét, megérkezhetsz a jelenbe és szabad lehetsz egy biztonságos közegben. Nincsenek dogmák, hiszen vallások nélkül is lehetünk spirituálisak. Nincsen kötött liturgia, vallási szabály vagy valamiféle térítés. Tiszta és érzékeny figyelem születik meg önmagunkra, és a zene univerzális élménye, a ritmus segít azzá válni, amik eredetileg vagyunk.  Ezt a folyamatot a Föld különféle kultúrái szent dalainak éneklésével segítjük. Visszaemlékezhetünk a valódi természetünkre, amelyet a nyitottság, az ártatlanság, az öröm, a ragyogás, a szeretet és a spontán bölcsesség jellemez. Rájövünk, mennyire hasonlóak vagyunk. Emberiek, akikben a lélek él, mely keresi az önmagára találást és a kapcsolódást.

A közös élő zenével, énekléssel és a kiváló zenészekkel együtt megteremtjük azt a bensőséges hangulatot, ünnepi nyílást és emelkedett energiaszintet, amelyre azután épülhet az integrál közösség két fontos rítusa is. Az egyik a végzettek elismerése a tanúsítvány átadással, a másik az elsősök köszöntése. Mindkettő a közösség bevonásával, csoportos keretben élő zenére történik. A másodikos és harmadikos évfolyam tagjai, valamint a már korábban végzett integrálos és külsős vendégek tartják ehhez a teret. Különféle szerepekbe lépve strukturáljuk a köröket és a rítus egyes részeit az állítás elvei szerint. Végül az egész feloldódik egy nagy energiájú kiadós közös dobolásban és transztáncban.

 

Az esemény mindenki számára nyitott, hozd magaddal barátaidat, szeretteidet is, hangolódjunk együtt az idei karácsonyra!

 

KATTINTS A KÉPRE A TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT ÉS A JELENTKEZÉSÉRT!

 

x