Rólunk  ›   Rólunk írták

Rólunk írták

Elmélyülés és Laárma - 2011. június 1.

Laár András betegsége miatt sajnos nem tudott megjelenni a Laárma a köbön című új könyvének sajtótájékoztatóján, ám azt megtudtuk, hogy a színpadról jól ismert és népszerű művészt szellemi rokonság kapcsolja össze az Integrál Akadémiával, ahol buddhista tanítóként már tartott előadást.

Gánti Bence, az Integrál Akadémia alapító igazgatója, klinikai szakpszichológus az intézmény munkájáról beszélt. A három éves felnőttképzés során az iskola igénye az, hogy a hallgatók ne csak olvassanak, és elméletben szerezzenek tudást, hanem önfejlesztő terápiás munkában is részt kell venniük, és így a képzés végére pozitív irányban jelentősen megváltozott személyiségű emberek hagyják el az intézményt.

Azt, hogy ez a változás valóban bekövetkezik, újságírók kérdésére jelenlévő hallgatók is megerősítették.

Tovább a stiluseseletmod.hu cikkjére >>

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973


Hogyan lehetsz te is fejlődéstudatos szülő?
 

Terri O'Fallon és Kim Barta amerikai pszichoterapeuta és kutató testvérpár a gyerek-szülő kapcsolat forradalmian új, fejlődéstudatos megközelítéséről szeptember 26-án előadás és 27-29-én workshop keretében osztják meg tudásukat szülőkkel, leendő szülőkkel, pszichológusokkal és más segítő foglalkozású szakemberekkel.
 

További részletek...
x