Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Miskolczy András

Életem rendre összefonódott az oktatás valamilyen formájával.

1995 óta foglakozom tréningekkel. Akkor alapítottam az Arius Trénig Társaságot. Az elmúlt években programok százait vezettem az üzleti életben dolgozó vezetők és munkatársaik számára.

Hamar úgy alakult, hogy tréneri és tanácsadói munkám középpontjába az Enneagram elnevezésű személyiségtipológia került. Mindennapi munkámban gyakran támaszkodom a tranzakcióanalízis és konfliktus kezelés jól kapcsolható elméletére. Saját módszert sikerült fejlesztenem a bizalomépítés, együttműködési stratégiák és a személyes hatékonyságfejlesztés területén.

Kamaszkoromtól jellemez egyfajta személyiségfejlesztő, belső-utas törekvés. Sok mindent tettem és rengeteget gyakoroltam, annak érdekében, hogy eleget tegyek a delphoi jósda intelmének. A legtöbb élményt és előrelépést az önismeret terén, mégis gyermekeim születése óta mondhatom magaménak.

Csoda dolgokat figyeltem meg, és éltem át. Tapasztalataimat és tudásomat örömmel osztom meg mindenkivel, aki a tudatosságát fejleszti, a boldogságát keresi, vagy épp a sorsát igyekszik a kezébe venni.

Remélem, találkozunk a képzéseken.