Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Gellért Éva

Alapvégzettségem szerint közgazdász, logisztikus, komparatív gazdaságpolitikus vagyok. 14 évig dolgoztam multinacionális környezetben, középvezetőként.

Egy komolyabb betegség spontán gyógyulása után aztán megkérdőjeleződött minden addigi tudásom. Tele lettem kérdésekkel, melyekre keresni kezdtem a választ. Ekkor fordultam a spiritualitás felé. Először a munkámmal párhuzamosan kezdtem tanítani többek között reikit, majd 2014-ben teljesen kiléptem a multi világából. Onnantól reiki tanárként és coachként másokat is elkezdtem kísérni az önismereti útjukon.

2016-ban spontán kundalini ébredésem volt, melynek során megtapasztaltam a buddhisták által leírt tudati dhjána állapotokat.

Az Integrál Akadémia 2018-ban érkezett el az életembe, ahol elsődleges célom az önismeretem mélyítése és a 2016-os mély megélésem integrálása volt. Jelenleg integrál tanácsadóként és coachként egyéni kliensekkel dolgozom.

Az INTA éveivel párhuzamosan hazai elvonulásokon vettem részt Pa Auk Sayadaw vonalán. Ezeken különböző samatha-vipassana meditációkat tanultam Sayadaw magyarországi elvonulásait vezető tanítványától, Beth Uptontól. Az elvonulásokon tapasztaltam meg, hogy azokba a magas tudatállapotokba, melyeket a kundalini ébredésével kegyelemből megéltem, mély meditáció során tudatosan bele tudunk lépni. Ez nagy inspirációt jelent nekem mind a mai napig.

A mélység vonz, a végső igazság, és célom, hogy másokat is ennek meglátására inspiráljak.

Az Integrál Akadémián meditációba bevezető órákat tartok elsőéveseknek.