Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Nemes Antónia

Integrál szemléletű coachként, tanácsadóként dolgozom egyénekkel és csoportokkal, tanítok.

Bölcsész szakon végeztem, majd tranzakcióanalízist, integrálpszichológiát, kapcsolatdinamikát, autogén tréninget, Gestalt coachingot, integratív coaching módszertanokat, cselekvés-orientált csoport coaching vezetést tanultam hazai és nemzetközi képzőknél. Az International Coach Federation Magyar Tagozata 2015-ben az „Év Coacha”-nak választott. 2006 óta rendszeresen publikálok, előadásokat tartok.

Az ember fejlődése, az önkutatás, a „legigazabb” önazonosság (elérése) érdekel leginkább. Az, hogy a külső, tevékeny rétegünk hogyan kapcsolódik a forrással. Egyéni és rendszer szintű tudatosodási folyamatokban, fejlesztésekben bábáskodom.  Klienseimnek segítek rálátni a nehéznek megélt helyzetekre, új nézőpontokat találni az őket foglalkoztató témákhoz, elérni egy számukra illeszkedő, hatékony, önmegvalósító életvitelt erőforrásaik működésbe hozásával egy biztonságos, támogató coaching-kapcsolatban, jelenlétben, őszinte dialógusban. Saját tudatosodásom útja is ez: rengeteget tanulok klienseimtől, imádok szupervízióba járni és írni :-). Hetedik éve dolgozunk együtt mentorommal, ez a munka és kapcsolat meghatározó számomra.

A coaching szemlélet az integrállal olyan, szabadságot, teret biztosító tartópillére a változásnak, amelyet igazán nyitottnak, tágasnak, befogadónak és árnyaltnak látok.

Felső- és középvezetőkkel, állás-megosztásban dolgozó vezetőkkel (cégekkel), kisgyermekes nőkkel (civilekkel), magánszemélyekkel dolgozom.