Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Törő Gábor

Az Arius Tréning és Tanácsadó Kft. alapító tagja, tréner, szervezetfejlesztési és kommunikációs tanácsadó. Szakterülete: kommunikációs hatékonyság, szervezeti kultúra és az interperszonális kapcsolatok fejlesztése.

Tanári diplomát szereztem Pécsett, előbb fordítottam és tolmácsoltam, majd egy alapítványnak dolgoztam. Nehezen köteleztem el magam az alkalmazotti lét mellett, végül egy kereskedelmi vállalat kezdtem dolgozni ahol PR vezető vált belőlem. Itt ismerkedtem meg a felnőtt oktatással és a tréning szakmával.

1996-ban csatlakoztam az Arius Tréning Társasághoz. Ekkor már ismertem a nagyvállalati szférát, láttam a kulturális különbségeket a vezetői és alkalmazotti megközelítésekben. Tudtam, hogy nagy szükség van a szolgáltatások emberi oldalának fejlesztésére, így társammal az emberközpontú, őszinte és magas minőségű tréningprogramok mellett köteleztük el magunkat.

Az elmúlt évek alatt több száz tréninget tartottam az üzleti élet vezetői és munkatársai számára. Ezeknek a programoknak jelentős része humán ismeretekkel foglalkozott, kellemes élményeket szerzett és sok tanulsággal szolgált résztevőinknek. A kapcsolatok iskolájának igényét részben ők fogalmazták meg.

Felnőtt életem kezdete óta foglalkoztatnak a személyiségfejlődés lehetőségei. Önmagam megismerése, a tanulás, a változás határai a legizgalmasabb területek az életben. Szabadnak lenni és felelősséget vállalni mindenért, ami velem történik, ez tűnik a helyes életstratégiának. Olyan közösségnek szeretnék a tagja lenni, amelynek tagjai ezzel kapcsolatban osztják meg tapasztalataikat egymással.