Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

"Prakash" - Vörös Ákos

1959-ben születtem Tatabányán. Komárom megyében végeztem általános és középiskoláimat, majd Egerben magyar-orosz szakos tanári diplomát szereztem. 1983 óta Budapesten élek, kivéve 1991-93 között, amikor tanítóm és barátom, Ken Cadigan meghívására Mauiba utaztam, és 3 évig ott éltem.

Ez alatt az idő alatt eljutottam Papajihoz, Ramana Maharishi legismertebb tanítványához Indiába, miután évekig az Ő tanítványaitól, Gangajitól és Eli Jaxon-Bear-től tanultam Mauiban. Papajinál végetért keresőutam, amely 1983-tól, klasszikus yoga- mesteremtől, Bodri László Györgytől való 6 évi tanulással kezdődött, és itthon, valamint Hawaiiban és Amerikában folytatódott.

Elfogytak a kétségeim, nem kell többé keresnem Önmagamat. 1993-ban hazatértem Magyarországra, azóta rendszeresen osztom meg tréningek, meditációs csoportok, elvonulások százain a magam élményeit és megértéseit mindazokkal, akik igénylik ezt a segítséget. Sok tanítványom van, akik már szilárdan állnak a lábukon ezen az úton, velük alapítottam a Samadhi Szellemi Közösséget.

Mindig várunk új jelentkezőket is nyitott közösségünkbe.