Aktuális

Aktuális

Őszi Integrál Tábor 2022


Elindult a jelentkezés, intézd a szabidat!

 

A kikapcsolódás és a belső feltöltődés garantált a közös spirituális és lelki önfejlesztő gyakorlatok, valamint a pozitív, jó társaság révén.

Ha van olyan témád, amire szeretnél ránézni, átdolgozni, továbblépni és egy megtartó, közösen mélyülő csoportozásba hoznád egy bejáratott közösségbe, akkor gyere! 

 

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK.

 

A mindennapoktól való elvonulás biztosítja azt, hogy jobban átdolgozhassunk dolgokat, mint a “városban beesve”.
Akár már tudod most mi az, akár majd addigra alakul ki: kiülsz, behozod a témádat és megfelelő módszerrel átdolgozzuk a gazdag repertoárunkból: terápiás belemenés verbálisan és képileg, csoport visszajelzés, forrószék és circling, pszichodrámás átdolgozás, egyéni bodywork folyamat, állítások, erőmunka, tudati térrel dolgozás (integrál flow). 

A tábor következő elemekből áll össze:

 • Flow: csoportozás és bemélyült együttlét
 • Egyéni folyamatok
 • Meditáció: csend és kitisztulás
 • Egészséges táplálkozás
 • Egészséges életmód: sport, kirándulás
 • Természetközeli lét
   

Gánti Bence, a tábor vezetője

Gánti Bence holisztikus szemléletű pszichológusként dolgozik az integrál szemlélet hazai elterjesztésén, és az elméleti tanítás mellett a gyakorlati munkát tartja a személyes átalakulás kulcsának. Munkásságának egyik csúcsa az intenzív több napos együttléti forma, az „integrál tábor”, ahol átadja mindazt, amit az előadások alatt, illetve egy-egy nap csoportozás alatt nem lehet. A tábor tehát integrál „életmód-edzőtábor” is egyben. Bence egy évben háromszor tart Magyarországon ilyet, emellett külföldi integrál körök meghívására Amerikában, Németországban, Oroszországban és Bulgáriában tart hasonló programokat.

 

Neked szól a tábor ha:

 • Integrál Akadémia hallgató (“ípés”) vagy  és az Akadémián tanultakat szeretnéd elmélyíteni,
 • érdekel az integrál életmód és szeretnél belekóstolni,
 • szeretsz új élményekre szert tenni, új emberekkel megismerkedni és minőségi időt eltölteni.

Függetlenül attól, hogy ki honnan érkezik, a táborban hamar egy egységes csoporttá kovácsolódik össze mindenki, és megszületik a „mi” élmény.

 

Részletek

Időpont: 2022. október 20-23. (4 nap, 3 éjszaka)

Helyszín: Szent András Kastély (Bölcske)

Részvételi díj étkezéssel együtt Vendégházban: 133.000 Ft

Amennyiben a Kastély épület exkluzív szobáiban szeretnél szállást, annak költsége étkezéssel együtt: 148.000 Ft

Étkezés: a tábor ideje alatt végig vegetáriánus ételeket szolgálunk fel

Ki vehet részt? Mindenki - integrálos körökből és más körökből bárhonnan. 

Létszám: max. 40 fő
Jelentkezési határidő: 2022. október 9.

A jelentkezés önmagában nem jelenti, hogy a helyedet lefoglaltad. A jelentkezésed attól kezdve érvényes, hogy elutalod az I. részletet az alábbi számlaszámra. Ettől kezdve foglaljuk neked a helyet.

I. részlet: 61.000,- Ft a jelentkezéssel egyidejűleg 

Kedvezményezett neve: Integrál Impulzus Kft. 

Kedvezményezett bankszámlaszáma: (MagNet Bank) 16200106-11564272-00000000
Közlemény: önismereti tréning
Kérjük, hogy céges utalás esetén, illetve ha nem a saját számládról utalsz, a közlemény rovatba tüntesd fel a nevedet is (pl: önismereti tréning, Vörös Piroska).

Figyelem! A jelentkezés az I. részlet befizetésével válik érvényessé és lemondás esetén nem jár vissza.

A fizetés további részleteit a jelentkezésed után emailben küldjük.

 

PÁROKRA, HÁZASTÁRSAKRA, ÉS ROKONOKRA VONATKOZÓ SPECIÁLIS SZABÁLYOK

Az integrál táborok intenzív, sajátélményű, önismereti-terápiás csoportok. Ezeket az elvonulásokat alapvetően önmagukon dolgozni akaró, független személyek látogathatják. A párok, házastársok és rokonok esete ezért speciális az ilyen csoportokon, és az alábbi tudnivalók és szabályok őszinte betartásával lehet eljönni. A tudatosodó párok, házastársak vagy rokonok (pl. anya-lánya, apa-lánya, apa-fia, anya-fia, stb) olykor önismerettel fűszerezett, kicsit bemélyülős nyaralásra vágynak. A táborok ennél mélyebbek, erre nem alkalmasak. Máskor a pár, vagy rokonok egyik tagja készen áll a munkára, és próbálja rábeszélni, magával vinni a másikat, hogy "fejlődjön már", de a másik erre még nem áll készen. Egy embert nem lehet beleerőltetni egy mély folyamatba, az egyfajta lélektani erőszak, akkor is, ha azt állítjuk, hogy neki akarunk jót. Már ebben a helyzetben megmutatkozik a dinamika. 

Ezek miatt, mind a pár mindkét tagjának, mind a csoport védelme érdekében a következő feltételek teljesülése és szabályok betartása mellett vállaljuk a párok, házastársak és közeli rokonok fogadását. 

1) A pár vagy rokon mindkét tagja saját akaratából, önállóan jelentkezik és jön a táborba

A pár egyik tagja nem beszélheti rá a másikat annak akaratával ellenkezve, nem "vonszolhatja el". 

2) A pár vagy rokon mindkét tagja külön és önállóan jelentkezik a táborba 

Mindenkinek önállóan kell jelentkezni, a saját emailcíméről, úgy, hogy ő maga jelentkezik be és tölti ki a jelentkezési formulát, lapot, egymásnak nem tölthetik ki azt, "praktikusság", "időspórolás", stb. -re hivatkozva sem. A jelentkezésnek megvan a lélektani szerepe a folyamatban. 

3) A jelentkezéskor és a jelentkezési lapon feltünteti mindkét fél, hogy a párja, rokona is részt vesz és megnevezi ki az 

Az elejétől fogva, nyíltan vállalják és közlik a szervezővel, a csoportvezetővel, a csoporttagokkal a viszonyukat. 

4) A pár, rokon mindkét tagja külön szobában lakik, alszik 

A pár, rokon két tagja nem aludhat egy szobában, hanem külön szobában lesznek, más résztvevőkkel, férfiak férfival, nők nővel.  

5) A gyakorlatok során más csoporttagokkal gyakorlatoznak, nem egymással 

A tábor lényege, hogy sok gyakorlatot végzünk, és sok mindenkivel kapcsolódunk ezek során. A pár és rokonok tagjai ebben ugyanúgy részt vesznek, nem ragadhatnak össze. Olykor egymással is végezhetnek gyakorlatot, de túlnyomó részt másokkal is kell kapcsolódniuk.

6) Őszintén vállalja mindkét fél a pontokat, máskülönben hazaküldhetők

Amennyiben a tábor során kiderülne, hogy a pár, vagy rokon egyik vagy mindkét tagja nem volt őszinte és nem az előző pontok szerint jött és van jelen, hazaküldjük a pár mindkét tagját, és nem folytathatják a tábort. 

 

További információ:

Fehér Csilla

+36205799605

feher.csilla@integralakademia.hu

x