Aktuális

Aktuális

Online Nyílt nap 2020. április 3-án - Minden kérdésedre megvan a válasz!


Online Nyílt nap az Integrál Akadémián!
2020. április 3.

A járványügyi helyzet következtében április 3-ai Nyílt napunkat online követheted végig a képernyők elől, melynek során Gánti Bence, az Integrál Akadémia vezetője ingyenes, interaktív előadást tart az integrál pszichológiáról.

A REGISZTRÁCIÓ betelt, de Facebook oldalunkon keresztül élőben követheted majd az április 3-ai eseményeket.
IDE KATTINTVA éred el Facebook oldalunkat. 

 

Addig is iratkozz fel INGYENES E-MAIL tanfolyamunkra, ahol egy csokorba gyűjtöttük az emberiség pszichológiáról, spiritualitásról, társadalom- és önfejlődésről alkotott eddigi tudását. További részletekért és feliratkozásért KATTINTS IDE!

 

AZ ONLINE NYÍLT NAP PROGRAMJA

Időpont: 2020. április 3. 17:00-20:00

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Meglepetések
  • Az Integrál Pszichológia képzés bemutatása
  • Játéksorsolás (lásd lejjebb)
  • Kérdések és válaszok

 

Játssz velünk, és nyerj akár 92.500 Ft tandíjkedvezményt!

 

Játékszabály:

Az alábbi ábrában elrejtettünk 8 szót (vízszintesen, függőlegesen és átlósan is), ami az integrál szemlélethez kapcsolódik.
Az elrejtett szavak összetett szavak, ragozással. Találd meg a legteljesebb szóösszetételt! Keresd meg a 8 szót, és küldd el nekünk!

A sorsolásban való részvétel feltétele a 8 szó elküldése és a április 3-i Nyílt Napon való részvétel.


Válaszküldési határidő és cím: 2020. április 1. szerda, 12 óra
Fehér Csilla, feher.csilla@integralakademia.hu

 

NYEREMÉNYEK:

FŐDÍJ - I. kategória: 50%-os* tandíjkedvezmény 92.500,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 15 %-os kedvezményt.)

II. kategória: 25%-os* tandíjkedvezmény 46.250,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 15 %-os kedvezményt.)

III. kategória: 100 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére.

IV. kategória: 50 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére.

A nyereményekre, illetve az abban adott kedvezményre vonatkoznak a Nyílt Nap akciójának feltételei, azaz hogy 2020. április 17-ig beiratkozol és befizeted a tandíjat.

 

Sorsolás: 2020. április 3-án a képernyők előtt, az Integrál Akadémia Nyílt Napján.

 

FIGYELEM! 15 % KEDVEZMÉNYT ADUNK A TANDÍJBÓL 2020. április 17-IG!


Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha április 17-ig befizeted a tandíjat, akkor 15 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
-  Leadod a jelentkezési lapot április 10-ig.
- Részt veszel a felvételi beszélgetésen április 17-ig, a meghirdetett időpontokban.
-  Befizeted a kedvezményes tandíjat április 17-ig.

A kedvezmény felhasználásának nem feltétele a nyílt napon való részvétel. A jelentkezésedet azt megelőzően is leadhatod, részt vehetsz a felvételi beszélgetésen és ezekkel együtt is eljöhetsz a Nyílt Napra!

 

További információ:
Tanulmányi kérdésekben: Szűcs Andrea, info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Fehér Csilla, feher.csilla@integralakademia.hu, +36-30-225-8055

 

 Ismerd meg az utat, ami önmagadhoz vezet!

 

 

A stabil nyugalom és harmónia hosszú belső önismereti munka eredménye. Meg kell ismernünk saját pszichénk működését ahhoz, hogy uralni tudjuk. Ez az uralás nem egy görcs, egy erőszak, egy ellenállás, hanem egy önmagunk felé fordult belső figyelem, megértés és megengedés eredménye.

A kapcsolatfelvételt belső intelligenciánkkal nem tanítják a nyugati iskolarendszerben, holott ez az a támasz, ahonnan az élet kihívásaival sikeresen szembenézhetünk. Az ember, aki megtalálta a kapcsolatot önmagával, arról ismerszik meg, hogy felszabadultan, őszinte nyugalommal és szívesen tartózkodunk békés közelségében.

 

Nálunk megtanulhatod

Az Integrál Akadémia képzése Magyarországon egyedülálló módon túllép a pusztán elméleti oktatás keretein és gyakorlati csoportnapokon vezet be az önismeret, valamint az önmagaddal való kapcsolatfelvétel sajátélményű megtapasztalásába.

Második évtizede töretlenül zajló integrál pszichológia szakunkon az emberiség eddig összegyűjtött pszichológiai és spirituális tudását adjuk át érthető, integrált egységként. Az elméleti, valamint gyakorlati önismereti és spirituális tudás adja a kezedben azt a képességet, amivel a folyton nyüzsgő és változó külső világ ellenére megtalálhatod magadban a stabil, állandó középpontot. Ez az, amire a későbbiekben életed minden körülménye között építkezhetsz.

 

 

Így lesz élővé a tudás a kezedben

Olyan korban élünk, ahol az emberi pszichéről alkotott minden tudás elérhetővé vált számunkra. Megismerkedhetünk a keleti spirituális hagyományokkal, a sámánok tudásával, a különböző vallások rituáléival, az emberi gondolkodásról és viselkedésről szóló tudományos kutatások eredményeivel.

Az, hogy hozzájuk férünk, önmagában nem teremti meg sem a külső, sem a belső békénket. A megfelelő használat módja az, ami élővé, transzformatív erejűvé teheti számunkra az ősi és modern kori bölcseleteket.

A Ken Wilber munkásságán alapuló integrál pszichológia szakértői módon kapcsolja össze mindezt a tudást egy teljes spektrumú emberképben. A psziché és lélek egyetemesek a világon élő összes emberben, csak a különböző kultúrák, korok és irányzatok a maguk sajátos módján közelítették meg őket. Most, hogy mindez a tudás elérhetővé vált számunkra, képesek vagyunk megalkotni a térképet is a használatához.

 

 

Az integrál pszichológia szak kiképez az új tudatosságra

Az Integrál Akadémia képzését úgy építettük fel, hogy megtanítson globálisan, integrál módon gondolkodni és érezni, valamint ebben a szemléletben dolgozni az emberekkel. Az integrál pszichológia szak ötvözi a spirituális bölcseletek legjavát és a modern tudományos lélektan kincseit. Megsegít pszicho-spirituális átalakulásodban és kiképez az új tudatosság látására, értésére, valamint megfelelő használatára a mindennapi életben.

Az Akadémia egyik küldetése, hogy a nálunk megszerzett tudást átadd a környezetednek és a tőled segítséget kérőknek, ezért a képzés részeként felkészít a hiteles integrál tanácsadói gyakorlatra. Diákjaink közül sokan fő hivatásként választják a későbbiekben ezt a lelki segítői tevékenységet.

 

Ismerkedj meg a belső út lehetőségeivel és az integrál pszichológia képzés rendszerével április 3-ai Nyílt Napunkon!

Regisztrálok a programra
Vezetéknév
Keresztnév

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

A hagyományos főiskolákhoz és egyetemekhez képest itt az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)

 


Szeptember 19-én indul a következő évfolyamunk az Integrál Pszichológia képzésen.
Ha úgy érzed, itt az idő, hogy Te is részese legyél egy élménydús belső utazásnak, akkor csatlakozz hozzánk!

 

Az ingyenes nyílt nap keretében megismerheted az integrál világképet, valamint a nemzetközi szinten is egyedülálló Integrál Pszichológia képzés menetét és módszertanát. Találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

Regisztrálok a programra
Vezetéknév
Keresztnév