Aktuális

Aktuális

Ingyenes, interaktív nyílt nap 2018. június 8-án! - Ismerj meg bennünket!


Integrál Akadémia - A hiteles lelki segítők útja

 

Hogy lehet, hogy egyes emberek képesek meghallani saját belső hangjukat, míg mások elvesznek a külső információáradatban? Intuíciónk egy olyan iránytű, ami segít nekünk a döntések meghozatalában és inspirációul szolgál új terveink kialakításához. Mit tehetünk, hogy meg tudjuk különböztetni ezt a bölcs belső hangot a külső hangok olykor félrevezető zajától?

 

 

Az 1970-es évektől a keleti tanok beáramlásával a nyugati ember is elkezdte „újrafelfedezni” önmagát. A szeretet, a béke, az együttérzés, egymás elfogadása és a közös jó megteremtése újra központi fogalmakká váltak számunkra. Sokan napjainkban is életvitelszerűen követjük e nemes célokat. Ennek érdekében rendszeresen foglalkozunk önismerettel és/vagy meditációval. Felismertük, hogy belső hangunk és intuíciónk keresését önmagunk megismerésével kell kezdenünk.

 

Elég az elmélet elsajátítása?

Ahhoz, hogy kiműveljük magunkban a szeretet, az elfogadás, az együttérzés és a jóra való törekvés képességeit, nem elég mindezekről csupán olvasnunk vagy egyéb módon információt gyűjtenünk. A sajátélményű tapasztalat, önmagunk mélyebb megismerése az, ami képes változást hozni személyiségünkben, és ami ehhez szükséges. Akkor tudunk nyitni a világ felé, ha előbb önmagunk felé is nyitunk. Ehhez kínál utat nekünk az önismeret és a meditáció gyakorlata.

 

Segíthet-e valaki az úton?

Ha elhatároztad magad, hogy új, pozitív irányba tereled életedet, a legjobb, amit önmagaddal tehetsz, hogy olyan közösséget keresel, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz. Fontos, hogy legyenek olyan kapcsolataid, ahol értő fülekre talál mindaz, ami benned zajlik. Ezek a megtartó, támogató közösségek jelentik ugyanis a hajtóerőt az életedben beállt pozitív változásokhoz.

 

 

Hiteles emberré és lelki segítővé válhatsz

Amennyiben rendelkezel az elmélettel, a sajátélményű tapasztalattal és a belső átalakulásodat támogató közösséggel, elérkeztél ahhoz a ponthoz, hogy magad is segítővé válhass. Ahhoz, hogy a saját életedet és másokét pozitív irányba terelhesd, megfelelő módszereket, készségeket kell elsajátítanod. Erre képez ki az Integrál Akadémia szakértői módon. Amit a három éves képzésünk alatt elsajátítasz, hosszú távú pozitív hatással bír a saját és környezeted életére akkor is, ha nem a lelki segítői szakmában helyezkedsz el.

 

Ezért vagyunk

Az Integrál Akadémia azért nyitotta meg kapuit 12 évvel ezelőtt, hogy a hozzád hasonló változni és fejlődni vágyó útkeresőket segítse egy intelligens, egymásra épülő képzés lehetőségével. A 12 év alatt több száz nálunk képződött ember élete változott meg örökre. Ők azóta a pszichológia, a coaching, az orvoslás, a terápia, a spiritualitás, a szervezetfejlesztés és az üzlet világában képviselik hiteles, megdolgozott személyiségként az Integrál Akadémián elsajátított készségeket és célokat. Sokan közülük mára elismert, a világ megújulásához szükséges társadalmi fejlődést segítő szakemberekké váltak hazánkban és külföldön egyaránt.

Nálunk egy helyen találod meg mindehhez az elméletet, a sajátélményű önismeretet, csoporttársaid körében a támogató közösséget, valamint a szakértői lelki segítés technikáját: a terápiás kommunikációt. 

Az Integrál Akadémián úgy válhatsz az integrál pszichológia szakértőjévé és hiteles integrál tanácsadóvá, vagy a saját szakmai területeden fejlett személyiségű munkaerővé és vezetővé, hogy tudásod nem csak az elsajátított anyagból, de a belső úton megélt saját tapasztalataidból is táplálkozik.

 

Éld át velünk, hogy mit jelent
az elmélet és a sajátélményű önismeret
összekapcsolása! 

 

 

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, légy tudatában mi zajlik benned és más emberekben – akár mint útkereső, önfejlesztő, kibontakozó, ébredő személy, akár mint lelki szakember, segítő, terapeuta!

extform/36

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

Nálunk az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)

 


Szeptemberben indul a következő évfolyamunk
az Integrál Pszichológia Szakon.
Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy Te is részese legyél,
akkor csatlakozz hozzánk!

 

Az ingyenes nyílt nap keretében megismerheted az integrál világképet, és a nemzetközi szinten is egyedülálló Integrál Pszichológia képzés menetét és módszertanát. Találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

A Nyílt Nap programja

16.00-17.00 Regisztráció
17.00-19.10 NYÍLT NAP bemutató Gánti Bence és az Integrál Akadémia vezetőinek és hallgatóinak közreműködésével

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Közös élmény-ízelítő workshop gyakorlatok
  • Az Integrál Pszichológia képzés bemutatása
  • Kérdések
  • Játéksorsolás

19.10-19.30 Szünet
19.30-21.00 Sajátélményű önismereti terápiás munka bemutató Dr. Parádi Józseffel

 

Időpont: 2018. június 8., péntek, 16.00-21.00 (16.00-17.00 regisztráció)
Helyszín: MOHA Rendezvényház, MOHA-300 terem (Budapest XIV., Gizella út 42-44.)

extform/36

FIGYELEM! AZ INGYENES NYÍLT NAP KERETÉBEN 10 % KEDVEZMÉNYT ADUNK A TANDÍJBÓL 2018. JÚNIUS 30-IG!


Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha június 30-ig befizeted a tandíjat, akkor 10 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
- Leadod a jelentkezési lapot június 15-ig.
- Részt veszel a felvételi beszélgetésen június 16-30. között, a meghirdetett időpontokban.
- Befizeted a kedvezményes tandíjat június 30-ig.

 


TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET NYERHETSZ,
HA RÉSZT VESZEL A JÁTÉKUNKBAN!

Játssz velünk, és nyerj akár 68.800 Ft tandíjkedvezményt!

 

Játékszabály:

A játékban úgy veszel részt, ha válaszolsz az alábbi kérdésekre és részt veszel a nyílt napon:

  • Mely modulokból áll az Integrál Pszichológia képzés? Sorolj fel négyet!
  • Mi vonz téged az Integrál Pszichológia képzésben? Írd meg nekünk!

Válaszküldési határidő és cím: 2018. június 6. szerda, 12 óra

Varga Eszter varga.eszter@integralakademia.hu

 

NYEREMÉNYEK:

FŐDÍJ - I. kategória: 40%-os* tandíjkedvezmény 68.800,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 10 %-os kedvezményt.)

II. kategória: 20%-os* tandíjkedvezmény 34.400,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 10 %-os kedvezményt.)

III. kategória: 100 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 18.000,- Ft értékben.

IV. kategória: 50 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 9.000,- Ft értékben.

* A nyereményekre, illetve az abban adott kedvezményre vonatkoznak a Nyílt Nap akciójának feltételei, azaz hogy 2018. június 30-ig beiratkozol és befizeted a tandíjat.

 

Sorsolás: 2018. június 8., az Integrál Akadémia Nyílt Napján, bizottság előtt.

 

További információ:
Tanulmányi kérdésekben: Szűcs Andrea
info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Varga Eszter
varga.eszter@integralakademia.hu, +36-30-225-8055