Aktuális

Aktuális

Minden kérdésedre megvan a válasz! - Ingyenes, interaktív nyílt nap 2018. március 23-án


Valósítsd meg a benned rejlő magasabb képességeket!

Ingyenes, interaktív nyílt nap az Integrál Akadémián!
2018. március 23.

 

„Mi lenne, ha lenne egy átfogó térképünk önmagunkról és erről a szép új világról,
amelyben találjuk magunkat?”
Ken Wilber

 

 

Kezdenek elcsendesedni benned a gondolatok és vágysz a lélektől lélekig való igaz kapcsolódásokra? Más szemmel nézed a világot és olyan társakat keresel, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak? Szeretnéd, ha végre válaszokat kapnál az önmagaddal és a világgal kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre?

Mi azon dolgozunk, hogy a hozzád hasonló, a racionálitásból éppen az érző szívbe lépő keresőknek segítsünk megtalálni a saját útjukat, ahol kibontakozhatnak és megvalósíthatják önmagukat.

Az önfejlesztő módszerek átláthatatlan, kaotikus özöne kínálja magát nekünk folyamatosan. Bármely nyüzsgő hétköznapon elmehetünk jógázni vagy meditálni, kérhetünk shiatzu masszázst vagy reiki kezelést, önsegítő és önfejlesztő csoportokban próbálhatjuk meg elérni az áhított belső békét és harmóniát. Minden egyes módszernek meg van a maga helye és ideje az ember életében, ezért ha nem ennek megfelelően alkalmazzuk őket, még jobban elmélyíthetik a bennünk levő zűrzavart.

 

 

Az integrál személet rendet teremt ebben a – jellemzően pszicho-spirituális – káoszban. Amikor a tudatosság hulláma eléri a szívünket és elkezdenek nyílni bennünk az érzelmek, hajlamosak vagyunk sutba vágni az addigra már agyonhasznált racionalitást és egy időre csak a módosult tudatállapotoknak, sajátélményeknek és spirituális megtapasztalásoknak szavazunk létjogosultságot. Az integrál oly módon teremt ekkor rendet benned, hogy az elméleti tudást és a saját élményként átélt belső lelki élményt összehangolja. A racionális bal agyféltekéd és a spirituális, érző jobb agyféltekéd ekkor szinkronba kerül egymással. Az objektív tudomány és a szubjektív sajátélmény integrálódik, majd mindkettő elfoglalja benned központi helyét.

Ettől kezdve racionális és érző részed nem egymással szemben álló idegenek többé, hanem együttműködő jó barátok, akik nem elnyomják, hanem támogatják egymás szabad kibontakozását. Ekkor érkezel meg az igazi önmegvalósítás küszöbéhez és eddig tud elkísérni téged az Integrál Akadémia. Benned úgy, mint bárki másban ott a potenciál, hogy a létezés magasabb síkjaira emelkedhess és megvalósíthasd az emberben rejlő magasabb képességeket. Tudj meg erről többet végzett és jelenlegi hallgatóinktól, valamint Gánti Bencétől, az iskola alapítójától márciusi nyílt napunkon!

A spirituális bölcseletek legjavát és a modern tudományos lélektan kincseit az integrál pszichológia ötvözi. Ez a képzés megsegíti ezt az átalakulást és kiképez az új tudatosság látására, értésére és másokban való támogatására.

 

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, légy tudatában mi zajlik benned és más emberekben – akár mint útkereső, önfejlesztő, kibontakozó, ébredő személy, akár mint lelki szakember, segítő, terapeuta!

Regisztrálj az Integrál Akadémia március 23-ai interaktív nyílt napjára!

extform/27

Mi történik az Integrál Pszichológia képzésen?

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

 

A hagyományos főiskolákhoz és egyetemekhez képest itt az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.

 

MIT KÍNÁL AZ INTEGRÁL AKADÉMIA? (Kattints ide!)

 


Szeptemberben indul a következő évfolyamunk az Integrál Pszichológia Szakon.
Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy Te is részese legyél, akkor csatlakozz hozzánk!

 

Az ingyenes nyílt nap keretében megismerheted az integrál világképet, és a nemzetközi szinten is egyedülálló Integrál Pszichológia képzés menetét és módszertanát. Találkozhatsz velünk és megtapasztalhatod a hangulatot, amelyben tanulunk.

 

Gánti Bence szakmai vezető, továbbá a felsőéves hallgatóink és terapeutánk által facilitált gyakorlatok keretében ízelítőt kapsz az integrál elméletről, önismereti munkáról és az integrál közösségre jellemző légkörről.

 

 

A Nyílt Nap programja

16.00-17.00: Regisztráció
17.00-19.10 NYÍLT NAP bemutató Gánti Bence és az Integrál Akadémia vezetőinek és hallgatóinak közreműködésével

  • Bemutatkozás
  • Az integrál szemlélet ismertetése
  • Közös élmény-ízelítő workshop gyakorlatok
  • Az Integrál Pszichológia képzés bemutatása
  • Kérdések
  • Játéksorsolás

19.10-19.30 Szünet
19.30-21.00 Sajátélményű önismereti terápiás munka bemutató

 

Időpont: 2018. március 23., péntek, 16.00-21.00 (16.00-17.00 regisztráció)
Helyszín: Moha Rendezvényház, MOHA 300 terem (Budapest XIV., Gizella út 42-44.)

extform/27

FIGYELEM! AZ INGYENES NYÍLT NAP KERETÉBEN 15 % KEDVEZMÉNYT ADUNK A TANDÍJBÓL 2018. MÁRCIUS 31-IG!


Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha március 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 15 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
-  Leadod a jelentkezési lapot március 26-ig.
- Részt veszel a felvételi beszélgetésen március 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
-  Befizeted a kedvezményes tandíjat március 31-ig.

A kedvezmény felhasználásának nem feltétele a nyílt napon való részvétel. A jelentkezésedet azt megelőzően is leadhatod, részt vehetsz a felvételi beszélgetésen és ezekkel együtt is eljöhetsz a Nyílt Napra!

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET NYERHETSZ, HA RÉSZT VESZEL A NYÍLT NAPUNKON!


Játssz velünk, és nyerj akár 86.000 Ft tandíjkedvezményt!

 

Játékszabály:

Az alábbi ábrában elrejtettünk 9 szót (vízszintesen, függőlegesen és átlósan is), ami az integrál szemlélethez kapcsolódik.
Az elrejtett szavak összetett szavak, ragozással. Találd meg a legteljesebb szóösszetételt! Keresd meg a 9 szót, és küldd el nekünk!

A sorsolásban való részvétel feltétele a 9 szó elküldése és a március 23-i Nyílt Napon való részvétel.


Válaszküldési határidő és cím: 2018. március 21. szerda, 12 óra
Varga Eszter varga.eszter@integralakademia.hu

 

NYEREMÉNYEK:

FŐDÍJ - I. kategória: 50%-os* tandíjkedvezmény 86.000,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 15 %-os kedvezményt.)

II. kategória: 25%-os* tandíjkedvezmény 43.000,- Ft értékben az I. év, 1. félévére.
(* Az itt megjelölt kedvezmény magában foglalja a fent leírt 15 %-os kedvezményt.)

III. kategória: 100 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 18.000,- Ft értékben.

IV. kategória: 50 % e-tankönyvdíj kedvezmény az I. év 1. félévére, 9.000,- Ft értékben.

* A nyereményekre, illetve az abban adott kedvezményre vonatkoznak a Nyílt Nap akciójának feltételei, azaz hogy 2018. március 31-ig beiratkozol és befizeted a tandíjat.

 

Sorsolás: 2018. március 23., az Integrál Akadémia Nyílt Napján, bizottság előtt.

 

További információ:
Tanulmányi kérdésekben: Szűcs Andrea, info@integralakademia.hu, +36-30-225-3032
Nyílt nappal kapcsolatban: Varga Eszetr, varga.eszter@integralakademia.hu, +36-30-225-8055