Aktuális

Aktuális

Spiráldinamika workshop dr. Don Beckkel Magyarországon!


KÜLÖNLEGES ESEMÉNY!

SPIRÁLDINAMIKA TRÉNING DR. DON BECKKEL, A MODELL KIDOLGOZÓJÁVAL

I. SZINT, tanúsítvánnyal

2016. április 30.-május 2., Budapesten
(közvetlenül a 2. Integrál Európai Konferencia előtt)

Trénerek: Dr. Don E. Beck (USA), Elza S. Maalouf (USA), Gánti Bence (HU), Teddy Hebo Larsen (USA) és Said E. Dawlabani (USA)

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS REGISZTRÁCIÓRT KATTINTS IDE!

 

LEÍRÁS

A Spiráldinamika lényegét átadó tréning azoknak szól, akik szeretnék eredeti formájában megismerni a Graves-Beck fejlődés-lélektani modellt , és szeretnének első kézből személyesen a modell megalkotójától tanulni! Az első két és fél napban a Spiráldinamika történetét és megjelenési formáit követjük nyomon, ahol bemutatjuk többek között az elmélet alapjait kidolgozó Clare W. Graves kutatási módszertanát, valamint a kutatások és az alkalmazások második (Beck) és harmadik generációs (Dawlabani, Malouf és munkatársaik) fejlődését. A tréning első szintjén élménydús tanulási környezetben lehet megismerni Spiráldinamika – Gravesi bio-pszicho-szociális modell 8 szintjét. A gondolkodásmódunkat fejlesztő tréning a XXI.  század komplex, rendszer szintű gondolkodásra tanít meg, és a politika, a gazdaság, a coaching, a szervezetfejlesztés, oktatás, egészségügy és más a ma létező társadalmi értékrendszerek területén ad tisztán látást és eligazodást.

A tréningen megismerjük a memetika alapjait is, és a szintek egészséges és egészségtelen kifejeződéseit. A kurzus alatt az előadás mellett zenéket hallgatunk,, beszédes karikatúrákat, komplex ábrákat és ,filmrészleteket nézünk és csoportgyakorlatokat végzünk, így , tapasztalati úton értjük meg a különböző szintek bevezető, kifejlett, és végét jelentő kimeneti szakaszait. Ezen túl megtanuljuk a konfliktushelyzetek, a változás és a gyógyítás szakaszait és természetét.. A két és fél nap végére jobban megértjük , hogy a társadalmi konfliktusok és problémák hogy maradnak fent sok éves megoldási kísérletek ellenére is.. Megtanuljuk, hogyan kommunikáljunk az emberekkel, és hogyan hozzuk összhangba a helyzetben résztvevő személyeket folyamatokat és célokat azért, hogy elősegítsük az egészséges változást és a társadalmi átalakuást..

 Minden résztvevő megkapja az I. Szint Kézikönyvét a teljes leírással, a kulcsfontosságú Spirál Dinamika struktúrák táblázataival és más fontos információkkal (valamennyit PDF formátumban). Mindezt kiegészítve a kutatási eszközök széles tárházával, ami szintén hasznos lehet.

A tréning elvégézéséről a résztvevők tanúsítványt kapnak.

 

PROGRAMRÓL

Az Integrál Akadémia szervezésében, az új Impact HUB budapesti helyszínén megrendezett 3 napos kurzuson első kézből, a teória megalkotójától ismerheti meg a Spiráldinamika (SD) alapjait és gyakorlati alkalmazását. Dr. Don Beck és kollégái - Larsen, Dawlabani, Maalouf és Gánti - évtizedek óta terjesztik és alkalmazzák a módszert világszerte a gazdaság, coaching, szervezetfejlesztés, politika és oktatás területein.

Az SDi  Level 1. tanúsítványt adó tanfolyam első két napján gyakorlati példákon keresztül ismerhetjük meg a Spiráldinamika - gravesiánus bio-pszicho-szociális modell nyolc értékrendszeri szintjét. A tanfolyam harmadik napján mindezekhez egy workshop keretében olyan esettanulmányokat, konkrét gyakorlati eszközöket sajátítunk el, amik segítenek minket a szervezeti szintű átalakításokban.

Ez a 3. nap egy sűrített változata a Level 2. szintű SDi tréningnek, így a tanfolyamon olyan területeken bővíthetjük tudásunkat, mint:

  • második emeleti (second tier) sárga és türkiz megoldásmódok, melyekkel kibontakoztathatjuk az egyének és szervezetek teljes lehetőségtárát,
  • hogyan hangolhatjuk össze egy szervezeten belül az értékeket úgy, hogy az a cég és a különböző tulajdonosi érdekcsoportok céljait is szolgálja,
  • mik azok a lépések és szintek, amiken a cégünknek, csoportunknak végig kell mennie ahhoz, hogy egy erős (7-es szintű) integrált szervezetté válhasson,
  • milyen eszközökkel fejleszthetjük alkalmazottaink munkaszellemét és hatékonyágát,
  • hogyan hozhatjuk összhangba a Három Alapelvet,
  • hogy kezeljük jól a munkahelyi konfliktusokat, hogyan segítsük az embereket jobb munkaköri leírásokkal, és hogy dolgozzuk együtt újgenerációs alkalmazottakkal.

A tanfolyamot angol nyelven tarjuk magyar tolmácsolással.
 

Szerezzen elsőként SDi I. szintű képesítést a 3 napos budapesti tréningen!
Jelentkezés és bővebb információ: http://spiraldynamics.integralacademy.eu/

 

További információ: Bobák Szivia, bobak.szivia@integralakademia.hu