Aktuális

Aktuális

Integrál a gyakorlatban – 6 hónapos online konferencia


A pszichéd működésének ismerete lazítja a merev gondolkodási korlátokat, amiket életed során magadba építettél. A szabályszerűségek működnek anélkül is, hogy tudnál róluk, csak rajtad áll, hogy hasznodra fordítod őket, vagy hagyod, hogy ők használjanak téged.

 

Ragadd meg az alkalmat, hogy bővítsd a tudásodat, és használd saját fejlődésedre!

 

 

Örömmel jelentjük be, hogy az Integrál Akadémia (INTA) és az Integrál Európai Konferencia Team (IEC) Londonban filmfelvételt készített a jelenleg leghaladóbb online spirituális tévében, a Conscious2-ban (C2), ahol elérheted a programunkban Ken Wilber, Don Beck és mások mellett a következő tanítókat is: Byron Katie, Ram Dass, Mooji, Deida, Adyashatni, Gangaji, Kabat-Zinn és mások!

Klikkelj ide az ingyenes bemutató videóhoz!

Klikkelj ide az integrál szemléletet bemutató Gánti Bence - Dennis Wittrock tanító videók közül az első áttekintőhöz!

Az adás októberben az ingyenes, 3 órás, élő Ken Wilber beszélgetéssel indult, mely az oldalon szintén elérhető. Az INTA-IEC-C2 koprodukcióval egy hat hónapos Online Integrál Európai Konferenciát indítottunk el, mely integrál videó sorozatokat és közösségi találkozókat jelent 2015. október és 2016. április között. Az adássorozatnak része egy 4 órás integrál online videó tanfolyam, ahol Bence és Dennis végigmennek az integrál szemlélet öt ágának bemutatásán. A szintek részben Bence további részleteket oszt meg az egyes tudatfejlődési szintekről tett meglátásaiból.

 

 

Ezzel már most beindult az aktivitás, a párbeszéd, a tudásátadás és a közösségi élet, amely 2016. májusában a magyarországi 2. Integrál Európai Konferencián teljesedik majd ki.
Sztárvendégünk a Spiráldinamika megalapítója, Dr. Don Beck lesz Amerikából.