Aktuális

Aktuális

Szilveszteri Integrál Tábor 2015. december 28. - 2016. január 2.


Kedves Érdeklődő!

 

Szeretnél velünk mély csendeket ülve elmélyedni a meditációban, jókat beszélgetve mesterévé válni a minőségi együttléteknek, olykor pedig mozogni, táncolni és igazán megtapasztalni az integrál létmódot? Szerintünk a Szilveszter eltöltésének ez az egyik legjobb módja, ezért sokan évek óta együtt szilveszterezünk ebben a szellemben. Jó belépni így az újévbe. Azt látjuk egymáson, hogy utána egész évre ott van az együttlét a lenyomata és feltöltő ereje, amiből meríteni tudunk. Szilveszter estéjén pedig mindenki annyira ereszti el a haját, amennyire akarja. Az újévbe olykor meditációban, olykor táncban megyünk át, attól függően, hogy hova jut a csoport december 31. éjfélre. Utána pihenés, beszélgetés vagy tánc szokott "kitörni". 

 

A tábor nyitott minden érdeklődő számára!
TARTS VELÜNK, S TÖLTSD 2016 SZILVESZTERÉT JÓ CSAPATBAN!

 

form18

 

Az integrál tábor egy gyógyító és felszabadító tér, amely a fejlődni vágyó, tudatos felnőtt embereknek való. A lélektani kikapcsolódás egyik legjobb és legigényesebb formája. A szépség és az ember pozitív állapotainak a szentélye, ahol megnyílik az érzékelés, elmélyül az emberi kapcsolati. A "vakáció" latinul "kiüresítés"-t jelent, amely egyezik a zen üresség koncepcióval: az igazi vakáció az, amikor az egónk bilincseiből kioldódva lelkileg szabaddá válunk. Ezt hintjük meg egy csipetnyi ünnepélyességgel a Szilveszter kedvéért.

A tábor célja, hogy az integrál szemléletet kedvelők együtt legyenek hat napig, s legyen idejük mélyebben összebarátkozni, megismerkedni, együtt mélyülni, s emelkedni - életünk szép csúcs- és gyakran átalakító élményeit együtt átélni.

Az ilyen elvonulások korábbi beszámolók szerint hónapokra feltöltik a résztvevőket.

 

Garantáljuk, hogy ezen 6 nap alatt
* kikapcsolódsz, fellazulsz,
* szíved felenged és megtelik melegséggel,
* hasonló emberekkel összetalálkozásokat élsz meg.

 

 

 

A PROGRAMOK

  • 2016-ra rákészítő csoportgyakorlatok,
  • megosztások, flow-folyamatok,
  • meditáció és jóga,
  • spirituális énekek és dobok,
  • zsongás a térben, kisimult arcok,
  • érintkezés a természettel, szűz csend.

 

A tábor harmonikusan ötvözi a kikapcsolódást és az Integrál Életmódtábort, a lelki és szellemi fejlődés, és transzformáció holisztikus megközelítésében. A tábor elemei sugallatokat hordoznak: az adott programok mellett a napirend, az éjjelek és nappalok ritmusa, az evés és az együttléti formák megsejtetik az integrál élet ízét.   

 

A TÁBORT TARTJA

A tábort és a gyakorlatokat Gánti Bence integrál szemléletű pszichológus, lelki tréner tartja, beválasztott segítők és szervezők segítségével.

Gánti Bence biztosítja, hogy a kinyílás folyamatai megtörténjenek azokkal, akik eljönnek. Bence a lélektant a magasabb emberi értékek szolgálataként látja.
Utazásai során iskolázták magyar pszichoterapeuták, buddhista szerzetesek és gyógyítók Ázsiában, holisztikus terapeuták Kaliforniában, és közép-ázsiai sámánizmust képviselő gyógyítók Eurázsiában. Egy holisztikus metódust közvetít, összhangban a globális kor igényeivel. Bence tiszta tudatosságal gyakran a pillanatból dolgozik a helyzetnek megfelelő módszert választva be a térbe az ott lévők számára. Megközelítése kompromisszum-mentes, amely az illúzió fátylait átvágja. A résztvevők belső spirituális érzékenységét és egymáshoz való kifinomult kapcsolódását segíti megnyitni. Olykor lehetőséget ad egyéni átdolgozásoknak is.  

 

A HELY

Szent András Kastély (Bölcske, Szentandrás puszta 10.)
A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske - Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.
A parkerdővel, két tóval és patakkal, gyümölcsfákkal, 150 éves gingko biloba, platán és szilfákkal körül vett területen találjuk az országos műemlék védelem alatt álló kastélyt, és kápolnát, valamint az újonnan épített vendégházakat és a kastélyhoz tartozó pezsgő pincészetet.
További információ és képek: http://www.szentandraskastely.hu/

 

IDŐPONT, RÉSZVÉTELI DÍJ, JELENTKEZÉS

Időpont: 2015. december 28. - 2015. január 2., hétfőtől szombatig
Maximum létszám: 40 fő

Részvételi díj: 88.000 Ft, amely magában foglalja a szállás, a teljes ellátás, a Szilveszteri ünnepi vacsora és a program költségét, illetve 2 alkalommal a wellness részleg használatát.
A részvételi díjat két részletben kérjük megfizetni. A részletekről a jelentkezést követően Harkai Szilvi küldi el az információkat.
A jelentkezés az I. rész befizetésével válik véglegessé, és lemondás esetén nem jár vissza.

A tábor egyik napján fakultatív programként meglátogatjuk a paksi Erzsébet Hotel wellness-fürdőjét. A fürdő belépődíja önköltséges, a belépőjegy ára: 1500 Ft/fő.

 

form18

 

További információ: Harkai Szilvinél, harkai.szilvia@integralakademia.hu 

 

Szeretettel: Gánti Bence és az Integrál Akadémia szervező csapata