Aktuális

Aktuális

Integrál Szent Este előtti transzlégzés 2013. december 20-án!


A transzlégzés egy nagyon szép, igazi spirituális gyakorlat, intenzív önismereti, terápiás és meditáció módszer, mely élő sámándobolás, majd spirituális világzenék segítő hatására természetesen úton állít elő erősen módosult tudatállapotot. Ebben az állapotban mélyen kioldódunk, választ kaphatunk életünket irányító sorskérdésekre,  és spirituális élményeket élhetünk át. A sámánok, jógik, szúfik, és törzsi kultúrák egyaránt használják a légzés tudatállapot módosító hatásait, s ezt az ősi módszert alkalmazzuk mi is modern kultúránk keretébe ágyazva. A módszert hazai mestereimtől, továbbá Amerikában, a megalkotónál Stansilav Grofnál is gyakoroltam s tanultam, s alkalmazom 12 éve. A módszert intelligens önismereti rákészülő gyakorlatokkal, és a magyar hagyományoknak megfelelően sámándobolással kiegészítve gyakoroljuk.

 

Facebook eseményoldalhoz KLIKK ide!

 

INFÓK, JELENTKEZÉS: a CSATOLT FÁJLBAN emailen vagy a HONLAPON át.  

A transzállapotban kioldódnak az ego rég beállt fixációi, melytől megnyílik a lelkünk, és a tudatunk. Ez mély, intenzív élményhez, önismerethez, személyes és spirituális tapasztalatokhoz vezet. A transzlégzés erős, intenzív módszer, melyet nem gyakran végzünk, s melynek napja kiemelt alkalom.

A transzlégzés előtt rákészülő egyéni és csoportos gyakorlatokat végzünk, utána pedig feldolgozzuk az átélt élményeket. A módszer biztonságos, előzetes ismereteket nem igényel. A csoportot a módszerben gyakorlott, felkészült ember vezeti, Gánti Bence transzperszonális és integrál szemléletű pszichológus,  klinikai szakpszichológus.

Kinek ajánljuk?

Annak, akinek a lelke élni akar, ki akar nyílni, el akar indulni, vagy tovább akar menni. Annak, akinek a lelke fejlődésre, gyógyulásra, spirituális ébredésre vágyik. A transzlégzésre igény esetén egyéni felkészítő ülést is tartunk, utána pedig egyéni feldolgozást annak, aki kéri.

Hely: Szervezés alatt, aki jelentkezik, annak megírjuk - a belvárostól 50 perces körzetben valahol.

Részvételi díj: 10.000 Ft
Kedvezmények! Diák (nálunk: diákigazolványt felmutat és max. 26 éves), és nyugdíjasoknak 65 év felett 8.500 Ft. Integrál Akadémia hallgatóknak: 9.500 Ft.

Ha jönni szeretnél, jelentkezés itt: harkai.szilvia@integralakademia.hu

Időpont: 2013. december 20. péntek, 9.00-16.00
A csoportba előzetesen be kell jelentkezni 2013. december 18-án 20.00 óráig.

HA ELŐSZÖR JÖSSZ a mi csoportunkra, kérlek, TÖLTSD KI A KÉRDŐIVET!  
– ITT MEGTALÁLOD MINDEN TOVÁBBI INFÓVAL EGYÜTT: http://www.bencelap.hu/old/legzes/legzes_temak.htm
(Aki már elküldte és visszajeleztünk, annak nem kell.)

Szeretettel: Gánti Bence