Aktuális

Aktuális

Pszichofotel sorozat az Everness Fesztiválon - 2023


Pszichofotel az Everness Fesztiválon,

az Integrál Akadémia sátorban

 

Gyere június 23-24-25-én az Integrál Akadémia sátrába és hallgasd meg Dr. Karafiáth Balázs, Spitzer Gyöngyi (Soma) Mamagésa és Klein Csaba önfeltáró beszélgetését

Gánti Bencével!

 

 


 

A Pszichofotel sorozat meghívott vendégei

 

Pszichofotel sorozatunk keretében Gánti Bence, integrál szemléletű pszichológus, az Integrál Akadémia vezetője Dr. Karafiáth Balázst, transzformációs coachot, szervezet-fejlesztőt, purpose mentort, Spitzer Gyöngyi (Soma) Mamagésát, spirituális tanítót és írót, életszemléleti tanácsadót, énekesnőt, előadóművészt és Klein Csabát, az Everness Fesztivál megálmodóját és megvalósítóját invitálja meg egy önfeltáró beszélgetésre az integrál terápiás fotelbe.

 

Gánti Bence a Pszichofotelben Dr. Karafiáth Balázzsal:

Fordítva a székben, a pszichológust kérdezik

Időpont: 2023. június 23. péntek 13:00-14:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Dr. Karafiáth Balázs transzformációs coach, szervezet-fejlesztő, purpose mentor. A kommunikáció doktora. A Sziget Fesztivál, a Carnation Internet Tanácsadó Rt. majd a Darwin’s Marketing Evolution társ-alapítója. Budapesten szerezte MBA és PhD fokozatait, részt vett a Yale egyetem World Fellows leadership programján. 5 évet élt San Franciscoban. 2016-ban társalapítója a Brave Earth közösségnek, amely Costa Ricában üzemelteti társadalmi és ökológiai transzformációs műhelyét. Évente kétszer visz csoportokat a costa ricai dzsungelbe ahol közösségi és természeti együttélés ősi-új formáiban és érzéseiben merítik meg magukat a résztvevők.
Végzettsége szerint közgazdász kommunikációs szakember, hét éve dolgozik vezetőkkel. PhD fokozatát a mémek tudományos igényű kutatásából szerezte. Szakterülete: egyének és cégek küldetése (purpose), a cégtudat fejlesztésének támogatása. Klienseivel a tudatoscégkultúra valódi erejének kibontakoztatásán dolgozik, vállalat kulturális transzformáció támogatásával. Klienseinek segít megtanulni agilisan vezetni és tudatos vezetőként élni és dolgozni.

 

Spitzer Gyöngyi (Soma) Mamagésa a Pszichofotelben Gánti Bencével:
A szakrális új ember útja

Időpont: 2023. június 24. szombat 16:00-17:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Spitzer Gyöngyi (Soma) Mamagésa spirituális tanító és író, életszemléleti tanácsadó, énekesnő, előadóművész. Egyfajta híd-szerepet tölt be a közéleti szereplés és a spirituális gondolkodás belsőbb körei között. Bő három évtizede viszi be a média különféle válfajaiba az önismeretet, spirituális gondolkodást, és az öngyógyító módszerek népszerűsítését, ami az egyik szenvedélye. Nem csak ismeri az önismereti és öngyógyító módszereket, hanem használja, integrálja és alkalmazza azokat. 2009 eleje óta tart kurzusokat, táborokat, szertartásokat.
2004-ben nagy sikerrel indult el a hét éven át tartó válaszadói rovata a Nők Lapja Cafe-n, majd két évig a Nők Lapjában, később pedig az Új Egyensúly internetes oldalon. 2004 óta járja az országot az előadásaival és több külföldi országban is járt már emiatt. 12 könyve jelent meg eddig, a legutóbbi 2022-ben, Szakrális ÚJ NŐ címmel, amiben több évtized tapasztalatát sűrítette egybe, rengeteg gyakorlattal gazdagítva az átadott tudást.
20 éve főállásban nőkkel foglalkozik, őket segíti a tisztulásban, gyógyulásban, nőiségükben való kiteljesedésben. Ezt tartja sorsfeladatának. 
35 éve koncertezik és továbbra is élvezettel adózik első szakmájának, a jazz énekes előadóművészetnek.
Forrás: https://ujegyensuly.hu/szerzo/soma-mamagesa

 

Klein Csaba a Pszichofotelben Gánti Bencével:
Az Everness atyja vall magáról

Időpont: 2023. június 25. vasárnap 13:00-14:30

Helyszín: Integrál Akadémia sátor, Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Klein Csaba az Everness fesztivál egyik kezdeti alapítója és vezetője. Emellett Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű coach, és elvégezte a Buddhista Főiskola Vallásbölcseleti szakát is. 2001-ben második fia, Martin születése alaposan megváltoztatta az addigi materialista világát, amiben informatikusként dolgozott. Bár korábban is nyitott volt a világ sokszínűségére, azóta folyamatos önfejlesztésben van. Eleinte az volt számára a fontos, hogy minél tágabb körben nyíljanak, és tudatosan emelkedjenek az emberek. Ennek a lehetőségnek adott és ad a mai napig teret az Everness Fesztivál keretein belül. A fesztivál szerevezésének és bonyolításának évei alatt érkezett meg az az igénye, hogy kisebb csoportokat is vezessen, és szűkebb körben is adhasson. Az utóbbi években pedig teljes igénye lett arra, hogy egyénileg is kísérhesse az embereket az útjukon. Akár coach-ként, Bodywork módszerrel, vagy tantra masszázs formájában.
Küldetésének érzi, hogy elérje és ösztönözze az embereket arra, hogy tudatosan éljék az életüket, felnyíljon a szemük, vegyék kezükbe az életük és sorsuk irányítását, hogy elkerüljék a tömegmanipulációt, és hogy rátaláljanak saját értékeire, az útjukra. 
Forrás: https://onismeret-bodywork.hu/rolam

 

A Pszichofotelen túl még számos programmal várunk az Integrál Akadémia sátrában.

Nézd meg ITT A HETI PROGRAMUNKAT!

 

A fesztivál belépődet IDE KATTINTVA veheted meg