Aktuális

Aktuális

Stanislav Grof látogatása Budapesten!
A programsorozatra a jelentkezés elindult!

A jelentkezés és a regisztráció MEGNYÍLT! Kérjük klikkeljen ide a programokhoz, árakhoz, és jegyvásárláshoz! 

STANISLAV GROF, aki Maslow-val megalapította a TRANSZPERSZONÁLIS PSZICHOLÓGIÁT 1969-ben, majd feleségével létrehozta a HOLOTROP TRANSZLÉGZÉS módszerét, továbbá kidolgozta a SPIRITUÁLIS KRÍZIS fogalmát, májusban hazánkba érkezik az Integrál Akadémia szervezésében!

Grof és felesége, CHRISTINA GROF emellett a méhen belüli és SZÜLETÉS LELKI ÉLMÉNYVILÁGÁT és annak tudatalatti hatását is feltárta. Tiszteletükre ORSZÁGOS TRANSZPERSZONÁLIS KONFERENCIÁT szervezünk Prof.Dr.BAGDY Emőke fővédnökségével. Díszvendég MÜLLER Péter, a házigazda az Integrál Akadémia vezetője és Grofék meghívója, GÁNTI Bence, aki a kilencvenes évek vége óta dolgozik Magyarországon a transzperszonális és az integrál pszichológia elterjesztésén. A konferencia mellett lesz egy 100-150 fős HOLOTROP TRANSZLÉGZÉS GROFFAL és egy ÖNÁLLÓ GROF ELŐDÁSI NAP.

Stan és Christina Grof e három napra elérhetővé teszi magát a magyaroknak, a mi célunk pedig az, hogy aki akar, az mind megmártózhasson a Grof házspárral való találkozás és együttlét szemléletformáló élményében, nem beszélve a nagycsoportos transzlégzés elképesztő élményéről és lehetőségeiről.

A transzperszonális és az integrál pszichológia küldetése a hiteles spiritualitás és a szakszerű pszichológia ötvözése és ezáltal egy egységes integrált új paradigma és megközelítés megteremtése, melyben helyet kapnak a módosult tudatállapotok, a különféle kultúrák spirituális tanításai, a nyugati pszichológia kutatásai és a pszichoterápia profi módszerei. Grof egy nemzetközi "pszicho-celebrity", mert kulcs szerepe van a nyugati lélektan és spiritualitás újkori megreformálásban az 1960-as évek óta. Grof egyben Hoffman, az LSD nemrég, 102 éves korában elhunyt feltalálójának a személyes barátja volt és az LSD pszichoterápia megalkotója is, melyet a transzlégzés előtt alkalmaztak a '70-es évekig.

Ma drogok nélkül, természetes úton jutatt el bennünket a módszer az egésszé válás olyan magas tudatállapotaiba, ahol felfedezzük igazi lényünk lehetőségeit miközben olykor a legmélyebb elakadásaink és sebeink gyógyulnak meg. A terápiás tisztulás és a spirituális nyílás kéz a kézben halad, melyet jól ismer a transzperszonális és integrál szemlélet.

 

Videoklip: Stanislav Grof - Spiritualitás, vallás és a kollektív tudatalatti megnyílása

További, naponta frissülő Grof klippek és anyagok a jövő héten induló BLOG-on! Nézz vissza!
Iratkozz fel hírlevelünkre és lájkolj minket a Facebookon!
Így minden újdonságról és a program alakulásáról
időben értesülsz!