Tanácsadók

Tanácsadók

Bedő Nóra
Integrál tanácsadóként 2011 óta dolgozom. Ma már nem csak egyéni klienseket kísérek és csoportokat vezetek, hanem tanítok is. Integrál tanácsadókat, coachokat és pszichológusokat képzek tovább abban, hogy transzgenerációs örökségünket hogyan lehet beintegrálni az egyéni tanácsadásba.
Tovább »

Bobák Szilvia
Integrál tanácsadóként és coach-ként 2009 óta kísérek embereket az útjukon egyéni és csoportos folyamatokban egyaránt. Küldetésemnek tartom, hogy segítsem az embereknek elérni a jóllét állapotát, bármit jelentsen is az egyéni szinten.
Tovább »

Gál Anita
Úgy érzem megtaláltam az elhívásom, a hivatásom. Szeretek integrál önismereti tanácsadóként, segítőként egyénileg és csoporttal dolgozni, mert ez lehetővé teszi számomra, hogy mély és jelentőségteli kapcsolatba léphessek különféle emberekkel, és lehetőségem van arra, hogy támogassam őket saját, egyedi, önmaguk felé vezető útjukon.
Tovább »

Madarász Melinda
Hiszem, hogy minden embernek megvan a segítője és azoknak módszereknek a kombinációja, amelyek segítik az egyént önmaga megismerésében, a fejlődésben és a számára jó lét elérésében.
Tovább »

Oláh Rita
Integrál tanácsadó, Watson team coach és pszichodráma asszisztens vagyok. Önismereti utam és tanulmányaim révén hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó kapcsolatban, segítői kapcsolatban lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, aki valójában vagyunk”.
Tovább »