Tanácsadók

Tanácsadók

Bedő Nóra
Integrál tanácsadóként 2011 óta dolgozom. Ma már nem csak egyéni kliensekkel és csoportokkal dolgozom, hanem tanítok is. Integrál tanácsadókat, coachokat és pszichológusokat képzek tovább abban, hogy a családállítás elméletét és gyakorlatát hogyan lehet beintegrálni az egyéni tanácsadásba.
Tovább »

Bobák Szilvia
Integrál tanácsadóként és coach-ként 2009 óta kísérek embereket az útjukon egyéni és csoportos folyamatokban egyaránt. Küldetésemnek tartom, hogy segítsem az embereknek elérni a jóllét állapotát, bármit jelentsen is az egyéni szinten. Ezt tiszta, elvárás nélküli, támogató figyelmi tér létrehozásával teszem, amelyben megtörténhet, és meg is történik a változás. 2000 óta járom a saját önismereti utamat, és életstílussá vált számomra az integrál szemlélet, a fejlődés és a tanulás.
Tovább »

Gál Anita

Tovább »

Oláh Rita
Integrál tanácsadó, pszichodráma asszisztens vagyok. Az Integrál Akadémia elvégzését követően részt vettem Gánti Bence terápiás kommunikáció tanári képzésén. 2018-ban a Magyar Pszichodráma Egyesület által elismert pszichodráma asszisztens lettem, és jelenleg pszichodráma vezetőnek képződöm Daubner Bélánál.
Tovább »

Rédl Adrienn

Tovább »

Schweder József

Tovább »

BLOG Rólunk Aktuális Tanácsadók Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Integrál Impulzus Kft.