Tanácsadók

Tanácsadók

Bedő Nóra
Integrál tanácsadóként 2011 óta dolgozom. Ma már nem csak egyéni klienseket kísérek és csoportokat vezetek, hanem tanítok is. Integrál tanácsadókat, coachokat és pszichológusokat képzek tovább abban, hogy a családállítás elméletét és gyakorlatát hogyan lehet beintegrálni az egyéni tanácsadásba.
Tovább »

Bobák Szilvia
Integrál tanácsadóként és coach-ként 2009 óta kísérek embereket az útjukon egyéni és csoportos folyamatokban egyaránt. Küldetésemnek tartom, hogy segítsem az embereknek elérni a jóllét állapotát, bármit jelentsen is az egyéni szinten.
Tovább »

Gál Anita
Úgy érzem megtaláltam az elhívásom, a hivatásom. Szeretek integrál önismereti tanácsadóként, segítőként egyénileg és csoporttal dolgozni, mert ez lehetővé teszi számomra, hogy mély és jelentőségteli kapcsolatba léphessek különféle emberekkel, és lehetőségem van arra, hogy támogassam őket saját, egyedi, önmaguk felé vezető útjukon.
Tovább »

Madarász Melinda
Hiszem, hogy minden embernek megvan a segítője és azoknak módszereknek a kombinációja, amelyek segítik az egyént önmaga megismerésében, a fejlődésben és a számára jó lét elérésében.
Tovább »

Mogyoróssy Ágnes
„Amire hangolod magad, azt az „adást” veszed, és a hangoltságod megteremti a sorsodat. Minden erő, érzés és gondolat szüntelen adásban van. Rajtad múlik, hogy mit fogadsz be.” /Müller Péter/ Vezetőként évtizedeket töltöttem élelmiszeripari termékek értékesítésével. Szerettem a munkám, élveztem, hogy a világ számos pontjára eljutottam, különböző kultúrákban élő üzletfelekkel dolgozhattam. De hiányzott a lélek, mert a profit és az eredmények nem adtak már motivációt. Több éves egyéni és csoportos önismereti folyamat után, arra vágytam, hogy hátat fordítsak az üzleti világnak. Kerestem magamban azokra a kérdésekre a válaszokat, melyeket mindnyájan felteszünk legalább egyszer életünk során: Mi a dolgom a világban? Mi az én igazi élethivatásom? Lehet-e értéket teremtenem úgy, hogy jól érzem magam és még szeretem is a munkám? Követhetem-e a szívem vágyát úgy, hogy szabadnak érzem meg magam és értéket adok az embereknek? Hol az én hangom az új utamon? Csoportos és egyéni önismereti utam végén megérkezett a válaszom: Szeretném azt csinálni, amiben jó vagyok, jól is érzem magam, örömteli a számomra és ötvözhetem az eddigi vezetői tapasztalataimmal és üzleti jártasságommal. Így lettem integrál tanácsadó és coach. Hiszem, hogy a legértékesebb eredményeink a szívünkben születnek, nem a fejünkben. A segítő beszélgetés és coaching során a korábbi megoldási mintáidat „áthangoljuk” egy új megoldási móddá, ami támogat téged abban, hogy megvalósítsd a kitűzött célod, tanulj magadról és fejlődj. Amikor kibillensz az egyensúlyodból, elakadsz, vagy szükséged van jövőképed megerősítésére, akkor néha jól jön egy külső megfigyelő, aki segít új szemszögből látni a dolgokat. Nem ítélkezem, nem vigasztallak, és nem adok tanácsokat. Jól irányzott kérdésekkel támogatlak, hogy megtaláld, a saját válaszaid-hiszen te tudod legjobban, mi a jó neked. A kérdezés utáni közös csendbe érkezünk, egy érzelmi összekuszáltságtól mentes térbe. Oda, ahol az új irányaid formát öntenek. A folyamat végén a közös eredményünk lesz a megtalált új utad, a változásod varázsa, a magadban felfedezett erőforrásaid. Írj nekem és vágjunk bele egy kalandos utazásba! athangolo@gmail.com Honlapom: www.mogyorossyagnes.hu
Tovább »

Oláh Rita
Integrál tanácsadó, pszichodráma asszisztens vagyok. Az Integrál Akadémia elvégzését követően részt vettem Gánti Bence terápiás kommunikáció tanári képzésén. 2018-ban a Magyar Pszichodráma Egyesület által elismert pszichodráma asszisztens lettem, és jelenleg pszichodráma vezetőnek képződöm Daubner Bélánál.
Tovább »

BLOG Rólunk Aktuális Tanácsadók Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Integrál Impulzus Kft.