Rólunk  ›   Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Harkai Szilvi

Az Integrál Akadémia végzett hallgatója vagyok. Mindig is érdekelt a pszichológia és a spiritualitás kapcsolata.

Míg a spiritualitás 12 éves korom óta szerves része az életemnek, a pszichológia néhány éve kezdett el igazán komolyan érdekelni.

Az élet ajándékának tekintem, hogy az iskola által ráléphettem arra az útra, amely az elmúlt években rengeteg megérintő élményt és mély tapasztalást adott. Megnyílt a szívem, megtapasztaltam a csoport szentségét és mély hála van bennem, hogy nap, mint nap közelebb kerülhetek ahhoz, aki igazán vagyok. Néha a fénybe lépek, néha az árnyékba, de tudom, hogy minden mögött mélységes rend húzódik. Ez egy nagyon izgalmas felfedező út lelkem mélyére.

Lelki segítőként rendkívül fontosnak tartom, hogy klienseimet hiteles módon kísérjem, segítsem előrejutni az önismeret néha rögös útján, ezért én is folyamatosan tanulok, képződöm és teszek lelki-szellemi fejlődésemért.

  • 2010. októbere óta foglalkozom kliensekkel. Terápiás eszköztáramban találhatóak NLP, KIP, Gestalt, Ego-state és egyéb módszerek elemei.
  • 2011. nyarán elvégeztem egy tranzakcióanalízis és erőszakmentes kommunikáció alapokon nyugvó mediátor képzést.
  • 2012. szeptembere óta a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakos hallgatója vagyok, jelenleg a mesterképzésemet végzem Szervezetpszichológia szakirányon.

Email: harkai.szilvia@integralakademia.hu

Telefon: +36-30-225-3032

 

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973