Rólunk  ›   Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Andrea Szokács

Az én feladatom az Integrál Akadémia új honlapjának teljes online project management-je volt, amely a design tervezési folyamattól kezdve a honlapon található kreatív megoldásokon át az adatbázis alapú honlap fejlesztésének koordinációját is tartalmazta.

Közel 15 éve foglalkozom online marketinggel amely során az online marketing számtalan területén gyakorlati tapasztalatra tettem szert, úgymint stratégiai tervezés, kampány tervezés, szervezés és médiavásárlás, weboldalak struktúrális és funkcionális megtervezése, teljes körű projekt management, online piackutatás, FB és Adwords kampányok felállítása, kontrollja, webkettes közösségek kezelése, információ átadás, e-mail marketing stratégia kialakítása valamint a Google Analytics alapján az online tevékenység hatékonyságának mérése.

Az online piackutatás és a komplex, integrál online stratégiai megoldási kialakítása mellett kedvenc területem weboldalak, online megjelenések és eszközrendszerek üzleti-stratégiai tervezése amelyhez online marketing tanácsadás is kapcsolódik. Nagy hangsúlyt fektetek a tervezési fázisra, amely az alapja minden sikeres online marketing jelenlétnek a KKV szektorban és a multinacionális cégek esetén is.

Az Integrál Akadémia menedzsmentjével dolgozom együtt az új weboldal folyamatos alakításán, javításán az kezdeti munkálatok elvégzése után. Valamint az Akadémia online megjelenéséhez, kommunikációjához kötődő egyéb webes projekteken.

Életem egyik legfontosabb és legjobb döntése az vol, amikor 2012-ben beiratkoztam az Integrál Akadémiára. Ennek folyamatos, minden pillanatban érezhető transzformáló hatása van életem minden területére. 

 

BLOG Rólunk Aktuális Tanácsadók Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Integrál Impulzus Kft.