Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Ricardo Rodriguez

Ricardo Mexikóból érkezett hozzánk. Az egész családja spirituális küldetésnek szentelte magát: holisztikus központot üzemeltetnek évek óta, tömegeknek tartanak hangtálas meditációkat, függőségi betegségben szenvedőknek segítenek. Rengeteg ember életére voltak és vannak hatással egy tudatosabb, kiteljesedettebb élet megvalósítására.

Már a nagyszüleitől megtanulta gyerekkorában, hogy mi sem természetesebb, mint az, hogy növényekkel, a kezünkkel, kristályokkal gyógyítani tudunk.

Ősi azték és maja hagyományok alapján végez energetikai tisztítást, sámándob, tollak, növények, növényi esszenciák, kristályok segítségével. Ricardo az emberek öngyógyítási folyamatát segíti sámánszertartásokkal, sámánmeditációval és az úgynevezett temazcal ősi medicinájával.  A temazcal, amit magyarul indián izzasztókunyhónak szoktak fordítani, munkájának legfontosabb helyszíne. A temazcalba az emberek azért jönnek, hogy saját magukon dolgozzanak: a gondolataikon, az érzelmeiken, a fizikai testükön, hogy a gyógyulás minden energetikai szinten megtörténhessen. Itt megtisztul az elme, az érzelmeink, a fizikai testünk. Tudatosságunk kitágul és visszatérünk az univerzum szeretetének forrásához.

BLOG Rólunk Aktuális Tanácsadók Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Integrál Impulzus Kft.