Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Várnai Evelin

Várnai Evelin vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta. A pszichológus diplomámat a szülővárosomban, Pécsett, míg a további végzettségeimet Németországban szereztem meg.

2008-ban szintén Németországban kezdtem különböző intézményekben dolgozni pszichológusként, eleinte egy ambuláns nappali pszichiátrián, majd egy pszichoszomatikus klinika osztályos pszichológusaként a kardiológián és az ortopédián.

Emellett 2011 óta egyéni pszichoterápiás munkát is végzek, a magyar mellett német és angol nyelveken. A szakirányom a viselkedésterápia, de szeretek integratív szemléletben gondolkodni és a terápiás munkámban a pszichodinamikus, a transzgenerációs és a transzperszonális szempontokat és szinteket is figyelembe venni.

Érdekelnek a módosult tudatállapotok, a képekkel és a testérzetekkel végzett pszichoterápiás munka, a hipnoterápia. Emellett jelenleg a Semmelweis Egyetemen oktatok orvosi pszichológiát és kommunikációt német és angol nyelvű hallgatóknak.

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x