Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Szabó Attila

Egy nagyvállalatnál dolgozom, mint LEAN tanácsadó, tréner és moderátor. Egyéni terápiával is foglalkozom, valamint csoportokat tartok főleg együttműködés, kommunikáció, konfliktuskezelés témákban.

Észak Erdélyben születtem a Kárpátokban, egy csodaszép helyen. Sokat formált az ott jelenlévő sok nemzetiség: románok, ruszinok, németek, magyarok, oroszok. A spiritualitást még ennél is változatosabb arcait mutatta: ortodoxok, katolikusok, evangélikusok, unitáriusok, reformátusok és persze a hegyi emberek animista hitvilága. Megannyi világlátás, önmeghatározás, értékrend - máig kavarognak bennem és erősen meghatároznak.

Ezért keresgéltem a kereszténységen belül a számomra legnyitottabb, legbefogadóbb közeget, amit végül Jézus Társasága, a jezsuiták által létrehozott világ adott meg nekem.  Itt leltem lelki otthonomra és innen indulhatok felfedező útra a spiritualitás sok más irányzata mentén. Ez hozott az Integrál Akadémiára is. Megtisztelő számomra, hogy megírhattam a kereszténységről szóló jegyzetet, és hogy megoszthatom veletek azt, amit erről tudok és érzek.

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x