Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Kemény Péter

Kommunikáció szakos, televíziós szerkesztő szakirányú diplomám 2001-ben szereztem meg. Reklámügynökség vezetőként, PR és kommunikációs tanácsadóként dolgoztam 2014-ig. Párkapcsolatban élek, egy fiam és egy lányom van.

Az önismereti utam 2006-ban kezdődött, 2011-ben végeztem el az Integrál Akadémiát. Honti Laci Eldornál tanultam kapcsolatdinamikát, Kövesdi Krisztánál családállítást, Daubner Bélánál integratív hipnoterápiát, pszichodrámát, Fáy Nórától spirituális válság kezelést, integrált csoportvezetést. Daubner Bélával, Pecsenka Nórival és másokkal együtt dolgozunk az integratív csoport technika megalkotásán, hogy hogyan integrálhatóak a családállítás, a pszichodráma és a bodywork elemei. 2012 óta a Magnet ház terapeuta közösségében dolgozom. Egyéni mentorálást, családállítást és zárt önismereti csoportokat tartok. 

Egyéniben: imaginációval, a gondolati struktúrák elemzésével és megfigyelésével, monodráma elemekkel, játszmatérképezéssel, testmunkával, hangtálakkal foglalkozom. Csoportban: családállítás, táncterápia-testmunka, pszichodráma, mozgásmeditáció, művészetterápia elemeivel dolgozom.

A terápiáról: egyenrangúságban tudok figyelni, hallgatni, megérteni, együtt érezni, tapasztalatot cserélni, beszélgetni arról, kinek mi a valósága és a világképe. Emlékeztetni tudjuk egymást arra, hogy valójában kik is vagyunk, és figyelni, hogy itt és most mi történik. Közösen megfigyeljük, hogy most hogy kapcsolódsz a világhoz, ehhez kísérő kezet tudok nyújtani egyénileg és önismereti csoportban. Támogatlak, hogy tudatosabban, önreflektívebben működj a világban, felismerd a mintázataid, és ha szükséges, módosíts rajtuk. 

Blogom: www.kemenypeter.blogspot.com

 

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x