Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Sebestény Tibor

Vízépítőmérnöki diplomám megszerzése után négy évet kalandoztam Nagy-Britanniában, ahol a kocsmai munkák után mérnökként dolgoztam, majd elvégeztem a Manchester Business School MBA képzését. Az üzleti életben történő barangolásom után több, mint tíz éve dolgozok szervezetfejlesztési tanácsadóként és tartok készségfejlesztő tréningeket, coachingokat, az utolsó négy évben a Flow Csoportnál.

Színészként 8 éve vagyok tagja az Álomszínháznak (Facebook - Álomszínház), ahol playback improvizációs színházi technikával jelenítjük meg a nézők álmait. Az autentikus mozgási és playback improvizációs színházi tapasztalataimra alapozva önismereti tréningeket tartok (pl. http://www.wix.com/sebestenytibo7/vilagitotorony).

A Flow Coaching Schoolban ismerkedtem meg a Gestalt irányzattal, amit azóta alkalmazok az üzleti és life coaching munkáimban, tréningjeimben és az improvizációs színházban. 2011. decemberében „Gestalt a playback-ben” címmel tartottam workshopokat Moszkában és Szentpéterváron. 

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x